Horoskop: 5 najbolj odločnih, pogumnih in neustrašnih astroloških znakov

Med astrološkimi znaki so tudi takšni, ki jih na poti do cilja nič ne more prestrašiti in ustaviti.

21.11.2018 ob 5:11

odlocnost.jpg

Odločni ljudje vedno vedo, česa si želijo, imajo jasno začrtan cilj ter vse svoje moči usmerjajo v to, da bi tisto, kar so si zadali sami, ali so jim naložili drugi, tudi dosegli. V katerih astroloških znakih so rojeni posamezniki, ki pogumno stopajo po začrtani poti, pojasnjuje Your Tango.

Oven

Ovni so poosebljena vztrajnost. Oni so impulzivni, odločni in iznajdljivi. Na poti do cilja jih nič ne ustavi in brez težav z namenom izpolnjevanja načrtov opravijo tudi dodatno delo. V službi ali doma.

So predani in neustrašni ko gre za njihove lastne, ali načrte tistih, ki jih imajo radi. Nesebično priskočijo na pomoč in tudi, če se jim kaj zalomi, znajo na življenje pogledati s svetle plati. Če česa ne prenesejo, je postopanje na mestu, prav stalna potreba po akciji pa je tista, ki med drugim govori v prid njihovi vztrajnosti in doseganju vsega, kar so si zadali.

Lev

Tudi levi se še tako velikih in obsežnih nalog ne ustrašijo. Oni so pogumni in se vedno zavzemajo za tisto, v kar verjamejo. Po naravi so vodje, zato znajo motivirati vse okoli sebe, hkrati so vselej pripravljeni pomagati pomoči potrebnim.

Kadar ponudijo roko, ničesar ne pričakujejo v zameno, so altruisti, ki se borijo za višje cilje in v življenju s svojo neustrašnostjo, optimizmom ter pozitivno energijo pridejo zelo daleč.

Škorpijon

Škorpijoni se tedaj, ko se zavzemajo za svoje cilje, ne ozirajo na mnenje nikogar. Oni bodo sledili načrtom in jasno izrazili mnenje, pa čeprav je to še tako drugačno od mnenja večine. Zlasti, kadar se jim zdi, da se njim samim ali ljudem, ki jih imajo radi, godi krivica, ne morejo samo mirovati.

Tedaj ukrepajo ne glede na posledice. Nikomur ne dovolijo, da bi jih izkoriščal, sami nikogar ne izkoriščajo, zanašajo pa se na svoj občutek, ki jih na koncu vedno pripelje do cilja. Pa naj bo to opravljena naloga, izpolnjen načrt ali poprava krivice.

Dvojčki

Vihravi dvojčki na prvi pogled res niso najbolj vztrajni, a ko gre za zadeve, v katere verjamejo s srcem, niso pripravljeni popuščati ter ne obupajo.

Prav oni so največji humanitarci ter borci za pravice. Na protestih so vedno v prvih vrstah, najbolj radodarni, ko gre za pomoč pomoči potrebnim in se vselej brez dlake na jeziku borijo za tiste, ki so utišani, zatirani in potisnjeni na rob.

Riba

Včasih se pogum in neustrašnost kažeta v majhnih dejanjih. Ko gre za ribe, je to prevzemanje odgovornosti za lastne napake in opravičila tistim, ki so jim storile krivice. Priznati je treba, da je za to potrebnega veliko poguma.

Ribe prav tako pomagajo vsem, ki jih prosijo za pomoč in vedno nekomu namenijo drugo priložnost. Ne glede na to, kako močno jih je prizadel. Cilje drugih vzamejo za svoje, nesebično priskočijo na pomoč in se včasih tudi opečejo. A kljub temu ostanejo sočutne ter pomagajo vse do konca. Tako z besedami, kot z dejanji.

Avtorica: M. FL.
Foto: YouTube print screen

Preberite še: Horoskop: sestre in bratje, rojeni v teh znakih, so kot psi in mačke ali pa Horoskop: 6 najbolj nerodnih astroloških znamenj

Priporočamo tudi: Horoskop: najboljši erotični nasvet za vsako znamenje


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)