Boksarice ali tangice: Kaj o tebi razkrivajo tvoje spodnje hlačke

Spodnje perilo pripoveduje svojo zgodbo.

23.1.2018 ob 5:55

spodnjice_ThinkstockPhotos-486786018.jpg

Seveda želiš v spalnici kar najbolj blesteti in ga očarati. Tudi s spodnjim perilom. To, kakšne spodnje hlačke boš izbrala, pa mu veliko razkriva o tvojem značaju.

Tangice

Si alfa zver in tega ne skrivaš. Tvoj značaj je močan, včasih deluješ malo zastrašujoče, kar ni nič slabega. Tvoja najboljša lastnost: vedno poveš, kaj misliš.

Športne spodnje hlačke (boy shorts)

Si športnega duha in tvoje spodnje hlačke povsem sovpadajo s tvojim načinom življenja. Rada si v družbi, si razigrana in pogosto nasmejana. Za vsako težavo najdeš rešitev ter ceniš preproste stvari.

Boksarice

Ti si zvesta, ljubezniva in ustvarjalna. Tvoj značaj se odraža skozi kreativnost, vedno si dejavna ter vključena v številne projekte na področju karierne ali osebnostne rasti.

Erotične g-string spodnjice

Divja si. Zate ni ovir, kar je dobro. Nimaš dlake na jeziku, rada govoriš in vedno z zabave odideš zadnja.

Klasične spodnjice

Ti si prava sirena. Najraje bi svobodno živela na morski plaži, sovražiš mestno življenje. Idealna država zate: Avstralija. In poklic: učiteljica surfanja.

Čipkaste spodnjice

Pojmi domiselna, seksi in šik te najbolje opisujejo. Si prefinjena dama in znaš presenečati druge. Z obema nogama stojiš trdno na tleh, imaš pa rada vse, kar je lepo in zato lahko tudi malce dražje.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)