Gordon Ramsay svetuje, kako jo s kuhanjem zvabiti med rjuhe

Sloviti chef razkriva, kako narediti vtis in kaj skuhati na prvem zmenku.

3.6.2017 ob 5:20

shutterstock_499253380.jpg

Eno izmed najpogostejših vprašanj, ki se pojavi na začetku vsake zveze ali spoznavanja je, kaj početi na zmenku. V kolikor se odločite, da boste svojo simpatijo počastili z doma kuhanim obrokom, je vprašanje, ki sledi zagotovo naslednje: Kaj skuhat? In le kdo lahko da boljši odgovor na to kot sloviti chef Gordon Ramsay.

Ramsay je na vprašanje, kaj naj moški skuha dekletu na prvem zmenku, da jo bo očaral odgovoril na spletni strani Reddit. Tisti, ki so pričakovali, da bo predlagal kaj izjemno izvirnega so bili gotovo razočarani, saj je Ramsay zapisal, da bodo testenine gotovo odlična izbira, ne glede na to, ali se bo lotil tudi same priprave testenin, ali bo v jedi uporabil kupljene testenine s popečeno šalotko, česnom, čilijem, svežim limetinim sokom in rakovim mesom.

PREBERITE še // Nasveti za najlepši prvi zmenek

Naj vas opazuje

Na testenine prisega zato, ker je prepričan, da se lahko njihova priprava res izpopolni. Tistim, ki pa želijo narediti res izjemen vtis pa celo svetuje, naj testenine pripravijo kar pred njo. "Posedite jo in ji postrezite s kozarcem odličnega šampanjca. Povejte ji naj počaka pet minut in pred njo pripravite testenine. Po petih minutah valjanja testa za testenine bo 50 odtenkov le še odtenek. Verjemite mi, da se bo teh 50 odtenkov preselilo tudi med vaše rjuhe."

PREBERITE še // 40 vprašanj za simpatijo, ki jo želiš res dobro spoznati

Ima pa Ramsay tudi nasvet za tiste, ki ne želijo pripravljati testenin. Pravi, da so odlična izbira tudi lepo zapečena in karamelizirana piščančja prsa ali pa marinirana tuna.

Avtorica: P. Pa. 
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)