Edini dokaz, da je doživela orgazem

Večina se bo strinjala, da ženske pogosto zaigrajo orgazem, obstaja pa malenkost, ki izdaja njihove resnične občutke.

20.8.2021 ob 5:10 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

 Edini dokaz, da je doživela orgazem

Dejstvo je, da je igranje orgazma neumnost, ki ne korist nikomur. On namreč tedaj, ko ona ni poštena misli, da je uspel opraviti svojo nalogo, ob nespreminjanju tehnike pa ona ostaja nezadovoljena in nepotešena.

A ne glede na to, je igranje orgazma pogosta praksa pripadnic nežnejšega spola. Razlogi za to so zelo različni, rezultati raziskav pa v nobenem primeru niso spodbudni, saj kažejo, da je kar 90 odstotkov žensk vsaj enkrat v postelji uporabilo igralske sposobnosti.

In nekatere s prepričevanjem ljubimca res nimajo težav, saj je približno 20 odstotkov moških tako zaverovano v svoje veščine, da niti ne dvomijo v to, da so drago uspeli pripeljati do srečnega konca.

Nekateri vendarle niso tako prepričani vase in se sprašujejo, če je njen užitek pravi ali le zaigran.

Kaj torej razkriva pravo resnico?

Najočitnejši znaki vrhunca je krčenje vaginalnih mišic, kar on občuti kot tesnejši objem vagine okoli penisa. Prav tako se lahko pojavijo krči v nogah.

Pri nadaljnji stimulaciji njena sapa postaja krajša, njeni izdihi glasnejši in po dejanskem orgazmu, se ona nekaj trenutkov ustavi, saj potrebuje nekaj sekund za regeneracijo. Zlasti ščegetavček je namreč tako občutljiv, da je njegova stimulacija velikokrat celo neprijetna.

Velikemu odstotku žensk ob tem pordeči del telesa tik nad dojkami, saj se tanka koža obarva pod vplivom navala hormonov.

Igra ne pomeni, da ne uživa

Skratka, to so znaki, ki dokaj jasno razkrivajo njen orgazem oziroma igro tega. A četudi ga ne doživi, to ne pomeni, da ona v seksu ne uživa. Študije možganov so dokazale povečano aktivnost v ženskih možganski centrih za užitek na sami poti vrhunca, tik pred njim pa so te aktivnosti znatno padle. Na drugi strani je pri moških največ aktivnosti v tem delu centralnega živčevja med samim izlivom.

Povzeto po portalu 24sata

Preberite še: To izdaja žensko, ki redno okuša orgazme

Morda vas zanima tudi: 8 seksi vprašanj, ki jih moški ne upajo zastaviti


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)