Devet odgovorov na vprašanje, zakaj nikoli ne loviti moškega

Obstajajo več kot dobri razlogi da nekoga, ki ne kaže zanimanja, preprosto pozabite.

5.11.2019 ob 2:40 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Devet odgovorov na vprašanje, zakaj nikoli ne loviti moškega

Zaljubili ste se. Močno. On pa … bolj ali manj ostaja hladen. Ravno ko mislite, da je vsega konec, vam sicer pošlje sporočilo in zbudi novo upanje, a pravega zanosa z njegove strani ne zaznate, čeprav ste storili domala vse, kar je v vaši moči, da bi vendarle zbudili njegovo pozornost.

Raje prenehajte. Ne analizirajte njegovih besed in ne iščite v njih nečesa, česar tam ni. Kajti če bi vam čustva vračal, bi to nedvomno pokazal tako, da glede njih ne bi bilo dvoma.

Predvsem pa ga prenehajte loviti. Zakaj? Imamo devet odgovorov na vprašanje, zakaj nikoli (brez izjem) ne smete loviti moškega.

Ker boste tako pozabili nase

Kadar se med dvema pojavijo iskrice, hodita drug ob drugem po poti, ki je od trenutka, ko stopita nanjo, po volji obema.

V kolikor pa vedno stopicate za nekom, mu sledite ali, če hočete, ga lovite, pozabljate na svojo življenjsko smer in nase.

Ker boste tako pozabili na druge, ki vas imajo radi

Kajti ves trud in vso energijo boste namenjali osebi, ki vas konec koncev sploh ni vredna.

Ker boste podarili srce nekomu, ki ga ne zasluži

Namesto, da bi ga hranili za človeka, ki bi vas cenil in vam ljubezen vračal v enaki meri.

 

Ker boste izgubljali čas in energijo

Po nepotrebnem, kajti zaljubljenosti ni mogoče izsiliti. Ne glede na to, kaj boste storili in koliko energije boste vložili v zapeljevanje, vaša dejanja ne bodo obrodila sadov.

Ker boste pozabili na stvari, ki vam v resnici veliko pomenijo

Vedno ste sanjali o nečem boljšem, ob njemu pa se boste zadovoljili z ukradenimi trenutki in klici ob dveh ponoči potem, ko bo na zabavi zvrnil malo preveč kozarčkov.

Ker boste lahko izgubili razum

Kadar vam tri dni ne bo vrnil klica ali odpisal na sporočilo. Mislili boste, da se igrata igrico, a na koncu si boste morali priznati, da je le on tisti, ki se igra z vami.

Ker odgovorov in pojasnil nikoli ne boste deležni

Prenehajte premlevati vsako sporočilo in ne iščite razlag. Raje počakajte, da spoznate nekoga, pri katerem bo vse kot na dlani.

 

Ker vas bo na koncu vse skupaj samo izčrpalo

Zaljubljenost je zabavna, a kadar se ne odvija po načrtih, še kako naporna. Vsakič, ko se bo oglasil telefon, boste upali, da je on. In pogosto boste razočarani, vsega naveličani, brezvoljni in na koncu samo izčrpani.

Ker boste iskali informacije, ne boste pa dobili zaključka

Ob vsakem razočaranju se boste poglabljali v literaturo, članke in nasvete, ki naj bi pomagali osvojiti njegovo srce. A dejstvo je, da bodo njegova čustva, ne glede na vaša dejanja, ostala enaka. Lahko bo izkoristil priložnost, ne bo pa vam dal tistega, kar bi radi. Pa čeprav boste še tako podkrepljeni s teoretičnim znanjem.

Zato: lovite sanje, sledite ciljem, vlagajte energijo vase, v svoje hobije, delo. Lovite metulje in sončne žarke, lovite sončni zahod, smeh, dobro počutje, srečo. Nikoli, res nikoli, pa ne lovite moškega.

Povzeto po pisanju Your Tango 

Preberite še: Nasvet Diane von Furstenberg: Ni privlačno, če obupano lovite moškega. Moški morajo loviti vas.

Morda vas zanima tudi: Poteze pri zapeljevanju, ki jih moški ne prenašajo


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)