20.8.2022 ob 5:35 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.
Sezona paradižnikov je na vrhuncu in če so tudi na vašem vrtu bogato obrodili (ali če vas je z njimi založila mama) bi jih zagotovo vsaj nekaj z veseljem spremenili v okusno mezgo, s katero se boste lahko razvajali v hladnejših mesecih.
Načrt je dober in priprava paradižnikove omake ni tako zapletena, kot se zdi na prvi pogled. Poglejte recept za takšno, ki vas ne bo razočarala.
Tako pripravljena paradižnikova mezga ima dolg rok uporabnosti, odprto pa po vrhu prelijte z olivnim oljem in jo, dokler ne porabite cele, vedno pospravite v hladilniku.
Recept s portala 24sata.hr
Preberite še: 10 učinkov paradižnika na zdravje, za katere še niste slišali
Morda vas zanima tudi: Hitro in preprosto: Recept za špagete s paradižniki, šunko in jajci
oddajte komentar