5.3.2016 ob 8:00
Če bi radi malo popestrili in dodali "kanček" sezonskega zdravja v svojo osnovni recept za mafine, vam Mična danes ponuja popolen recept za kolačke iz RDEČE PESE in ČOKOLADE. Majhne tortice, ki se v osnovi ne razlikujejo od mafinov, pravimo tudi kolački, cupcakes ali mini tortice.
Spremljajte nas tudi na Facebooku.
Čeprav se kombinacija rdeče pese v kolačkih ne sliši kaj prida okusno, ima v receptu posebno vlogo. Kolačke naredi sočne in čokoladi doda globino. In obljubljamo vam, da rdeče pese sploh ne boste okusili. Tako so dobri, da zlahka spečete kar dvojno količino, saj bo 15 kolačkov najbrž premalo :)
Mična je uporabila glazuro, ki je kolačke perfektno dopolnila. In prav na koncu uporabila še svoj ustvarjalni duh, ter jih lepo okrasila. Kako? Poglejte si v spodnjem posnetku, kjer izveste tudi vse sestavine in postopek priprave.
Avtorica: Petra Furlan
Foto in video: P. F.
Priporočamo tudi
Več vsebin na to temo:
oddajte komentar