Naprodaj prestižna hiša iz slavnega videospota

V glasbenih videospotih velikih imen industrije pogosto vidimo tudi izjemno arhitekturo in dizajn. Kaj pa, če bi takšno hišo lahko kupili?

16.4.2017 ob 5:10

hisa1-min.jpg

Če v avtomobilu ali doma poslušate radio, ste valovih zagotovo že ujeli uspešnico Starboy. Kanadski glasbenik The Weeknd je videospot zanjo posnel v prestižni vili v Los Angelesu, ki pa je trenutno naprodaj za dobrih 6 milijonov evrov!

hisa7-min.jpg

Fotogenično domovanje ponuja izjemen pogled na Los Angeles, v njej pa so posneli že oglase za Microsoft, Range Rover in Mercedes-Benz.

Luksuzno hišo je leta 2008 projektiral slavni kalifornijski arhitekt Zoltan Pali, sestavljajo pa jo tri nadstropja s steklenimi stenami. Hiša, ki se razprostira čez 440 kvadratnih metrov, ima štiri spalnice, šest kopalnic in je opremljena v minimalističnem slogu, kjer prevladujeta marmor in grob, neobdelan beton.

hisa10-min.jpg

Poleg tega ima še sto kvadratnih metrov zunanjih površin, med njimi je tudi "neskončen" bazen. Za tiste, ki bi se za steklenimi stenami radi skrili pred radovedneži, pa so poskrbeli z neprebojnimi žaluzijami. Skozi vilo se lahko sprehodite v spodnji fotogaleriji.

Avtor: F. M.

Foto: Matthew Momberger


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)