Razkošno stanovanje v Miamiju - nov dom Novaka Đokovića

Srbski teniški igralec Novak Đoković je spet povečal svojo zbirko nepremičnin – postal je nov lastnik razkošnega penthousea v Miamiju.

31.3.2017 ob 7:00

1-min.jpg

Teniški zvezdnik Novak Đoković, čigar premoženje je ocenjeno na 150 milijonov evrov, je kupil novo stanovanje – tokrat na Floridi. Za dom v stolpnici Eighty Seven Park je odštel skoraj 9 milijonov dolarjev, ponaša pa se s tremi spalnicami, tremi kopalnicami in veliko teraso s pogledom na Atlantik.

2-min.jpg

Stolpnico je zrisal znan arhitekt Renzo Piano, ki si je namesto sten omislil premična steklena okna. Tla so iz belega hrasta, kopalnice pokriva marmor, v kuhinji pa najdete celo vulkanske kamnine.

Prebivalci stolpnice se lahko razvajajo v skupnem SPA centru z bazenom ali na zasebni plaži, v zgradbi pa je celo knjižnica.

2a-min.jpg

A to ni edino stanovanje, ki ga ima 29-letni Beograjčan v lasti. Pred kratkim je na Manhattnu v New Yorku kupil kar dve razkošni stanovanji, ima pa ga tudi v Monte Carlu, enem najdražjih nepremičninskih trgov na svetu. Tenisač z ženo Jeleno avgusta sicer pričakuje drugega otroka, njun sin Stefan pa bo septembra upihnil tretjo svečko.

Skozi njihov novi dom se lahko sprehodite prek spodnje fotogalerije.

Avtor: F. M.

Foto: Eightysevenpark.com


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)