Kim Kardashian in Kanye West odprla vrata svojega doma (FOTO)

Štiri leta sta Kim in Kanye prenavljala svoj dom. Ko sta ga snovala, pa sta imela v mislih predvsem svojo družino.

5.2.2020 ob 5:40 | Foto: Instagram | Avtor: P. Pa.

Kim Kardashian in Kanye West odprla vrata svojega doma (FOTO)

Kim Kardashian in Kanye West sta za marčevsko izdajo revije Architectural Digest odprla vrata svojega futurističnega in minimalističnega doma, ki je zrasel v Hidden Hillsu. Za gradnjo sta porabila milijone, gradili so jo več kot štiri leta. Kim je ob tem na Instagramu zapisala, da so se ji uresničile sanje in da si je od nekdaj želela, da se bo njen dom znašel na naslovnici priljubljene revije. 

Prvič sta megalomanski projekt razkrila leta 2013, ko sta se po njej sprehodila, ko je bila North še malčica. Sledila je popolna prenova, leta 2017 pa sta se končno vselila. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Architectural Digest (@archdigest) on

Ker sta oba velika ljubitelja dizajnerskih kosov, je tako tudi opremljeno njuno domovanje, a kljub temu je otrokom prijazno.

»Ko sva ustvarjala dom, je bila glavna inspiracija North,« je v intervjuju povedal Kanye in dodal, da je pri snovanju okolice sodeloval s Petrom Wertzom. »Na dvorišču je bilo ogromno nekih stopnic, a smo potrebovali prostor, da se lahko otroci varno gibajo in rolkajo, zato smo jih večino odstranili.«

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kim je dodala, da kljub temu, da jima je blizu moderen in minimalističen slog, ne želita opreme jemati preveč resno in da ne želita biti fanatika. »Otroci se vozijo s svojimi skiroji po hodnikih in skačejo z njimi po klubskih mizicah. Uporabljajo jih za nekakšen oder. Dom smo gradili z mislijo na družino in to je tudi bila glavna vizija tega doma.«

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Pri opremljanju večine sob sta Kim in Kanye sodelovala z belgijskim oblikovalcem Axlom Vervoordtom. »Moj najljubši prostor je kopalnica. Zdi se mi, da najbolje odraža to, kakšna bodo najina domovanja v prihodnosti,« je dejal Kanye in dodal, da mu je predvsem všeč to, da je okrogle oblike in da izstopa.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Architectural Digest (@archdigest) on

»Luči v kopalnici so tako dobre, da se ti zdi, da zgladijo ves celulit,« je dejala Kim in dodala, da je navdih za luči v kopalnici dobila v eni izmed Chanelovih trgovin. »Svoj dan začnem tako, da grem pod prho. Počutim se zares dobro, ko se pogledam in vidim, da nimam celulita. Rečem si, da se je trdo delo obrestovalo, nato pa grem v svojo garderobo, da bi se preoblekla in takrat me zadene resničnost, ko se pogledam v ogledalo in zavem, da je razlog, da nimam celulita v kopalniških lučeh in ne v moji trdi vadbi.«

A kljub temu, da je njun dom nekaj, o čem lahko navadni smrtniki le sanjamo, pa Kim le nima vsega kar si želi. Na posestvu, kjer sta bila prvotno dva bazena, je zrasel en velik, ki pa ga menda Kim še nikoli ni uporabila. Bolj kot bazen naj bi si namreč želela masažno kad, a ga za zdaj še ni dobila. Glede na to, da si lahko zvezdnica privošči, kar si njeno srce zaželi, bo verjetno kaj kmalu tam stala tudi kad.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Preberite še: Detajl mojega doma: Mateja Hojnik in njeno ljubko stanovanje

Morda vas zanima tudi: Vplivneži svetujejo: V dom vnesimo vsaj malo sonca


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)