Kim Kardashian navdušena nad slovensko knjigo

Male junake opazila tudi Kim Kardashian.

30.7.2019 ob 1:50

kim_kardashian_micna.jpg

Po tem, ko so iz podjetja Mali junaki s svojo personalizirano knjigo navdušili Khloe Kardashian in njeno hčerko True, je sedaj navdušenje delila tudi najbolj znana sestra Kardashian, Kim.

»Ne vem, kdo mi ves čas pošilja te knjige, a všeč so meni in mojim otrokom. Komaj čakam, da jih zvečer preberem puncama,« je v svojem Instagram Storyju povedala Kim Kardashian, ki ima na omenjenem kanalu 145 milijonov sledilcev.

Odziva ene najbolj vplivnih zvezdnic so pri Malih junakih seveda veseli. »Družinici smo poslali knjigo s Chicago in North v glavnih vlogah,« so zapisali ob objavi na svojih socialnih omrežjih.

Soustanovitelj podjetja Mali junaki Mic Malenšek je, kot piše Marketing magazin, na Diggit konferenci letos junija povedal, da Khloe Kardashian niso prosili ali plačali za objavo, temveč je to naredila povsem spontano. Enako se je sedaj zgodilo s pošiljko, ki jo je dobila Kim. Torej, odlična promocija slovenskega start-upa, ki je, kot še piše Marketing magazin, lani ustvaril 12 milijonov evrov prihodkov!

Preberite še: Na kavi s Hawkingom (ocena knjige)

Morda vas zanima tudi: Meghan Markle soustvarila septembrski Vogue


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)