Če zate ne počne tega, raje ostani samska!

In nikar ne pristani na manj kot to.

7.10.2018 ob 2:45

ljubezen_fant_zveza_razmerje_spolnost_seks.jpg

Iskanje tistega pravega je lahko dokaj naporno in s časoma začneš izgubljati voljo ter prevzame te misel v smislu "nekaj je boljše kot nič". Drži, da so včasih za neuspeh v zvezi krivi previsoki kriteriji, spet drugič pa te le spremlja smola.

Pa vendar, ne glede na to, kako obupana si, ne gre na vrat na nos siliti v odnos, ki te na dolgi rok ne bo osrečeval. Šele, ko najdeš moškega, ki bo počel sledeče, se mu povsem predaj. Hvaležna si boš.

Ne želi te spreminjati
Bodi samska, vse dokler ne srečaš moškega, ki te ne bo skušal v nobenem pogledu spreminjati. Ob sebi si zaslužiš takšnega, ki te bo imel rad ne glede na to, kako govoriš, kako se oblačiš, kakšne lase imaš in koliko tehtaš.

Vsem te želi predstaviti
Ne vstopaj v razmerje, dokler ne najdeš človeka, ki te bo brez zadržkov v javnosti prijel za roko in te poljubil. Nekoga, ki te bo brez zadrege predstavil vsem svojim prijateljem in tudi staršem. Res ne že po nekaj zmenkih, a nedvomno, preden te bo skušal zvabiti v posteljo. Tisti, ki te resnično ceni, bo vsem povedal, da si najboljša stvar, ki se mu je v življenju zgodila, se te ne bo sramoval ter te zato ne bo pred nikomer skrival.

Zagotavlja ti varnost
Oseba, ob kateri se ne počutiš varno in ji ne moreš zaupati, naj ne bo deležna tvoje pozornosti. Pomembno je, da ob srčnem izbrancu nikoli nimaš občutka, da se s tabo igra in manipulira ter si povsem prepričana v njegove namere, ki jih izraža z besedami ter vedno znova podkrepi z dejanji. 

V trebuhu prebudi metuljčke
Bodi z nekom, ki te je prevzel v tolikšni meri, da že ob misli nanj v trebuhu začutiš pogosto opevane metuljčke. Prav tako je pomembno, da se ob njem počutiš kot lepotica, ne glede na to, ali si v njegovi družbi zjutraj, ko se komaj zbudiš ali zvečer, ko pred njim stojiš v svoji popolni različici.

Pri njem si vedno številka ena
Ostani samska dokler ne srečaš človeka, brez katerega si ne moreš zamisliti življenja in si tudi ti zanj samo središče sveta. Ne zapravljaj dragocenih trenutkov za nekoga, ki si zate ne vzame časa in si te zato ne zasluži. Nekdo, za katerega ti in tvoji občutki niso prioriteta, naj ne bo deležen tvojega časa, še manj pa tvojega srca.

Avtorica: M. FL.
Foto: Unsplash


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)