Brezčasne ljubezenske lekcije

Vedno so aktualne.

28.10.2016 ob 11:20

nauciti.jpg

Ker temeljijo na izkušnjah, gre te nasvete nedvomno upoštevati. Ne glede na to, ali vas je z njimi seznanila mama ali kdo drug, v iskanju sreče v ljubezni vam bodo prišli prav.

Več koristnih namigov najdete na Facebooku.  

Vi ste posebni

In naj vas nihče ne skuša prepričati v nasprotno. Ste edinstveni, posebni in se zato, da bi vas nekdo imel rad, ne smete nikoli spreminjati. Tisti, ki to od vas pričakuje, si ne zasluži biti v vašem življenju.

Če hočete spoštovanje dobiti, ga morate najprej dati

To ne velja le za romantične, temveč za vse odnose, ki se porajajo na življenski poti. Spoštovanje morate najprej pokazati, nato pa ga lahko pričakujete od drugih.

Nikoli ne izgubite sebe

Zaljubljeni pogosto pozabijo nase, prav zato pa neredko izgubijo sebe, saj povsem zanemarijo tisto, kar so imeli radi in so cenili, preden so vstopili v zvezo. A za srečno in izpopolnjeno življenje tega ne bi smeli dopustiti za nobeno ceno.

Bodite pozorni na besede potencialnega partnerja

S tem se je mogoče zavarovati pred zlomljenim srcem. Če nekdo pravi, da si trenutno ne želi razmerja, mu verjemite. Če vedno daje prednost prijateljem ali mami, je to lahko resno opozorilo. Če se nekdo lepo obnaša do drugih ter s tem kaže, da jih spoštuje, bo takšen tudi do srčne izbranke. Iz obnašanja ljudi je mogoče izvedeti veliko koristnega. 

V zvezo ali iz nje vedno vstopajte iz pravih razlogov

Ti so ljubezen, spoštovanje, razumevanje, velikodušnost in nesebičnost. Če so te kvalitete prisotne, nimate razloga za oklevanje pri osnovanju intimnega odnosa. Če jih ni ali če iz odnosa izginejo, ne čakajte in razmerje zapustite.

Ostanite zvesti svojim ciljem

Čeprav ste v zvezi, se jim ne odpovejte. Lahko jih nekoliko odložite, prilagodite, prikrojite, a nikoli zaradi nekoga nanje ne pozabite.

Tudi zlomljeno srce je za nekaj dobro

Ko nekoga izgubite, se o sebi naučite več kot v kateri koli drugi situaciji. Vsak padec vas namreč okrepi in zaradi njega boste v naslednjo zvezo vstopali močnejši in ne boste počeli napak, ki ste jih morda zagrešili v prejšnjih razmerjih.

Avtorica: M. F.
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)