Biti eno: Kaj morate deliti z njim

Slaščica je v dvoje slajša, njegova srajca pa se vam lepo poda.

23.4.2016 ob 7:30

par1.jpg

Biti v zvezi pomeni tudi deliti si predmete, zaupati si skrivnosti, posojati si oblačila. Kaj torej lahko ali, bolje rečeno, kaj morate deliti s svojim dragim?

Spremljajte nas tudi na Facebooku.

Garderobo. Zagotovo vam ne bo zameril, če si boste kdaj sposodili njegovo usnjeno jakno ali tisto lepo srajco. Da ne govorimo o njegovih boksericah, v katerih ste tako seksi. 

Desert. Ne glede na to, kako močno vam tekne kepica sladoleda ali okusna čokolada, če boste posladek delili z njim, bo mnogo slajši. 

par3.jpg

Parfum. Neprecenljivo je, kadar dišite tako kot on. Nekaj kapljic njegovega parfuma nanesite na vaše golo telo. Vedno ga boste čutili ob sebi.

Vaše najtemnejše skrivnosti. Zato, ker je on tudi vaš najboljši prijatelj in ker jih bo zagotovo znal zadržati zase. 

Sebke. Sladke fotografije sebe, ki jih posnameta, kadar sta daleč narazen in si jih izmenjujeta ter sta tako vedno v očeh,  mislih in srcu drug drugega.

par2.jpg

Svoje fantazije. Tudi izven spalnice se pogovarjajta o svojih željah, sanjah in fantazijah. Pa naj vključujejo potovanje, plezanje po hribih ali seks s smetano in čokolado. Kar koli vam pride na misel, ne zadržite zase, temveč delite z njim. 

Avtorica: M. F.
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)