Biseksualci razkrili, kaj v postelji bolje počnejo ženske (in kaj bolj obvladajo moški)

Osebe, ki imajo izkušnje s pripadniki obeh spolov, so povedale, katere so v postelji močne točke žensk in kje so v prednosti moški.

10.6.2022 ob 11:01 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Biseksualci razkrili, kaj v postelji bolje počnejo ženske (in kaj bolj obvladajo moški)

Čeprav so s seksom povezani stereotipi velikokrat daleč od resnice je nemogoče zanikati, da obstajajo med moškimi in ženskami v vlogi seksualnih partnerjev splošne razlike. In ne, te niso omejene zgolj na telesni ustroj.

Osebe, ki sebe opredeljujejo kot biseksualne in imajo izkušnje z obojimi, so takole nanizale nekaj osnovnih razlik med spoloma in povedale, kaj v postelji bolj obvladajo ženske in kaj moški.

Ženske se bolje poljubljajo

Kajti so bolj domiselne in bolj predane. Njihovi poljubi so manj monotoni, pogosteje menjajo ritem in bolje prepoznavajo partnerjeve neverbalne znake užitka.

Moški so bolj odkriti

Praviloma imajo moški manj težav z izražanjem svojih želja. Povedano drugače: njih ni sram povedati, kaj bi radi.

To znatno olajša zadeve in drugi strani zagotavlja več možnosti za dober seks. Ženske se na drugi strani raje prepuščajo ljubimcu in niso najbolj spretne pri izražanju svojih pričakovanj.

Ženske imajo močnejši libido

V popolnem nasprotju s splošnim prepričanjem si ženske, v primerjavi z moški, zlasti v daljših zvezah, pogosteje želijo spolnih odnosov.

Moški zavzetje raziskujejo

Moški praviloma poznajo več erogenih točk od žensk in se jim tudi znatneje posvečajo. Zlasti, kadar so v seksualnem odnosu s pripadnico nasprotnega spola, z veseljem raziskujejo vse kotičke njenega telesa.

Pri oralnem seksu ni velikih razlik

Pri oralnem seksu med spoloma ni velikih razlik, te so bolj individualne. Je pa res, da ženske bolj, od moških, obvladajo oralno stimulacijo vagine.

YouTube blogerka Areielle Scarcella, ki je s pomočjo pogovora z biseksualci izluščila te razlike je povprašala še, katera je v očeh biseksualk največja razlike med seksom z moškim in intimnim aktom z žensko.

Ta je, kot so povedale vprašane, predvsem v tem, da ženske v odnosu z drugo žensko brez težav prevzamejo vodilno vlogo, medtem, ko so ženske v intimnem aktu z moškim praviloma vedno v podrejenem položaju, piše portal Gurl.

Preberite še: »Leto dni sem seksala vsak dan in zgodilo se je tole« (resnična izpoved)

Morda vas zanima tudi: Tantrični seks za začetnike (vse, kar morate vedeti)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)