Vpliv lune: 7. - 13. marec: V soboto pazite na svoje zdravje

Teden bo miren, še posebno lepa pa bo nedelja.

7.3.2023 ob 10:50 | Foto: Gettyimages | Avtor: Stane Padežnik, astrolog

Vpliv lune: 7. - 13. marec: V soboto pazite na svoje zdravje

TOREK, 7. MAREC

Za mnoge bo prelomen dan, saj se bo poleg polne lune v devici ob 13.40, ki se bo debelila v opoziciji z Merkurjem, Soncem in Neptunom v ribah ter ustvarjala turbulentne energije z Marsom v dvojčkih, po več kot dveh letih ob 14.35 iz vodnarja v ribi premaknil še Saturn. Vremenske spremembe in vplivi na počutje bodo izredno močni. Družbena gibanja, ki bodo temeljila na težko uresničljivih zamislih, bodo prav vrela od zahtev in pričakovanj. Pripravljanje cvetja za praznik, zemlje na rodnost, popravila v stanovanjih in selitve v druge prostore bodo v polnem teku.

SREDA, 8. MAREC

Po naporni noči zaradi dinamičnih aspektov bo Luna v devici do prehoda v tehtnico ob 15.44 v tvornem razmerju s Plutonom na kozorogovem repu omogočala odpravljanje nereda, ki je ostal po delovanju naravnega pojava, naše razburljivosti in nespečnosti. Merkurjeve pozitivne energije, povezane z Uranovimi v biku, bodo spodbujale pozornost do žensk, učenje, ustvarjanje, urejanje napeljav ter vsega, kar bomo potrebovali v istih ali drugih prostorih pri samo­oskrbi ali proizvodnji.

ČETRTEK, 9. MAREC

Občutki za pravičnost, estetiko, povezanost in sodelovanje bodo močnejši z Luno v tehtnici, toda na preizkušnji bodo zaradi opozicije z Jupitrom v ovnu, zlasti na mednarodni ravni. Konflikt na vojnih žariščih ter v odnosih med civilno družbo in državo se bo stopnjeval s turbulentnim delovanjem Sonca v družbi Neptuna z Marsom. Izvedba kulturnih dogodkov ter prizadevanja za uravnavanje prihodkov z inflacijo bodo še vedno v fazi naklonjenosti in usklajevanja.

PETEK, 10. MAREC

Opozicija Lune v tehtnici z Venero bo priganjala ustvarjalce k izboljševanju njihove izraznosti, starše k spodbujanju svojih otrok k učenju, harmonija z Marsom ljubimce k izrekanju erotičnih sporočil, pogajalske skupine pa do večerne utrujenosti, zaradi stresnega razmerja s Plutonom. Snovalcem jubilejnih prireditev in izvajalcem koncertov bo v oporo vpliv Merkurjeve družbe s Soncem in Neptunom, kar pa bo zelo neugodno in nevarno za udeležence na kriznih območjih.

SOBOTA, 11. MAREC

Luna v škorpijonu bo skeptikom hitela na pomoč z vzpostavljanjem harmonične povezave z Merkurjem, pri čemer bo neugodne občutke pomirjala z razumnimi razlagami, čeprav ne najbolj realističnimi. Nekateri se bomo odpravljali na pohode, obdelovat pridelovalne površine, na smučišča, drugi na obisk k sorodnikom, k ljubimcu ali na razvajanje v termalni vodi. Na kriznih območjih bo nevarnost epidemij, zastrupitev, sevanj in drugih za življenje nevarnih tveganj.

NEDELJA, 12. MAREC

Na gregorjevo, ko se ptički ženijo, nas bo živžav v naravi, ki ga bodo uprizarjali ptičji vasovalci, spodbujal k spolnemu življenju in začetku partnerske zveze. Temu bo globino čustev in plodnosti dodajala Luna v škorpijonu z vsemi tremi planeti v ribah. Praznik ljubezni, zvestobe, rodnosti, trajnosti zvez in družin bomo počastili vsak na svoj način, najpogosteje pa v povezavi z naravo, njenimi zgodnjimi plodovi in cvetjem, a tudi ob spominu na tiste, ki jih ni več z nami.

PONEDELJEK, 13. MAREC

Po prehodu Lune v strelca ob 8.21 se bo krepila Jupitrova pomoč v ovnu, ki bo poskušala doseči preboje na različnih frontah, na mirnih in vojnih območjih. Mnoge bo kljub nezavidljivemu položaju preveval optimizem, saj se bodo zavzemali za pravično stvar, pridobivali podporo strokovnjakov in vseh, ki z njimi sočustvujejo. Razvojne, poslovne, zaposlitvene, upokojitvene in ustvarjalne načrte bo treba dobro pretehtati, preden jih bomo začeli uresničevati, da ne bi čez čas nasedli.

Preberite še: Adrijana Dimec iskreno o selitvi na Japonsko: Na začetku je bilo res težko, ker je kulturni šok ogromen (intervju)

Morda vas zanima tudi: Trije instinkti, ki bi jih vedno morali upoštevati


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)