Vpliv lune: 5. - 12. junij: Preverite, kaj prinaša nedelja. Lahko se je veselimo (Piše: Stane Padežnik)

Preverite, kaj nam prinaša teden pred nami.

5.6.2023 ob 5:50 | Foto: Gettyimages

Slika avtorja - Stane  Padežnik Piše:

Stane Padežnik

Astrolog

Vpliv lune: 5. -  12. junij: Preverite, kaj prinaša nedelja. Lahko se je veselimo (Piše: Stane Padežnik)

SOBOTA, 10. JUNIJ - zadnji krajec v ribah ob 21.31

TOREK, 6. JUNIJ

Tvorno razmerje Lune v kozorogu z Uranom in Merkurjem v biku bo ustvarjalo spodbudne vibracije za dela na zemlji, v gradbeništvu, pri obnavljanju stanovanj in drugih objektov.

Ugodno bo za popravila, prilagoditve in posodobitve instalacij, programov, informacijske tehnologije, vplivalo bo na ekonomske izračune institucij, velikih investitorjev, obrtnikov in podjetnikov ter pomagalo učencem in slušateljem pri usvajanju in utrjevanju znanja.

SREDA, 7. JUNIJ

Harmonija Lune v kozorogu z Neptunom v ribah bo trajala do njenega prehoda v vodnarja ob 10.42 in nas pomirjujoče pripravila na neobičajne družbene in tehnološke dogodke.

Ti bodo za nekatere stres­ni, saj bo podrezala v turbulentne energije konflikt­nih aspektov med Venero v levu, Jupitrom v biku in Plutonom v vodnarju. Izzivalno bo delovala na denarne, statusne in zdravstvene posebnosti nekaterih družbenih skupin in prinesla dostopne tehnološke rešitve.      

ČETRTEK, 8. JUNIJ

Luna v vodnarju se bo pomikala od opozicije z Marsom v levu do konfliktnega razmerja z Uranom. Povzročala bo razburjenje množic, zahteve po uslišanju njihovih želja, morda kje prekinitev dela, izpad električnega toka in bolečine na mestih poškodb.

Razhajanje posameznih členov velikih združenj bo pomenilo začetek energičnega samostojnega nastopanja. Srečanja vplivnih na najvišji ravni bodo napovedovala prelomne procese in dogodke.

PETEK, 9. JUNIJ

Luna v vodnarju bo izgubljala svojo tvorno energijo do prehoda v ribi ob 12.14, tedaj pa se okrepila z žarčenjem Jupitra. Prenekatere stvari, ki jih prej nismo mogli urediti ali zanje nismo imeli dovolj moči, nam bodo lažje stekle.

Na visoke cilje in pričakovanja učencev, staršev in učiteljev bosta vplivala Venera in Mars v levu, ki bosta v aspektu skrajnosti s planetoma v biku. Na zaključnih izletih bo nujno popaziti na posameznike, ki se bodo hoteli izkazati z drznostmi in pri tem tvegali poškodbo!

SOBOTA, 10. JUNIJ

Do zadnjega krajca Lune v ribah ob 21.31, ko se bo vzpostavilo uravnoteženo razmerje z Uranom, Merkur pa bo še vedno ohranjal ustvarjalni aspekt z Neptunom v ribah, bodo ugodne razmere za uprizoritve predstav, festivale, veselice, piknike, kopan­je v vse bolj toplih vodotokih, športne igre ter za posebne socialne programe.

Razočarani v ljubezni bodo potrebovali tolažbo, šibki jo bodo našli v prepovedanih omamah. Sporočilnost zaključnih projektov se bo nanašala tudi na nosilce oblasti.

NEDELJA, 11. JUNIJ

Prelomen dan je. Ko se bo retrogradni Pluton ob 11.36 pomaknil nazaj na kozorogov rep, nas bo povedel v stare čase in kraje. Merkur bo stopil naprej v dvojčka ob 13.27, Luna pa zapustila ribi in začela izžarevati ovnovsko energijo od 15.21.

Ob tem se bo širila tako pozitivna energija, da bomo hoteli ostati v veseli družbi, klepetati, smejati in se naplesati. Aspekt goreče ljubezni z Venero bo tako povezal mladostne in zrelejše simpatije, da se ne bodo več skrivale pred javnostjo.

PONEDELJEK, 12. JUNIJ

Zelo obetaven dan moramo izkoristiti za aktivnosti, s katerimi želimo biti še bolj uspešni, saj bo Luna v ovnu ustvarjala izredno poživljajoče in pozitivne energije z Venero, Marsom in Soncem, na katere se bodo vezale tudi močne vibracije Merkurja.

Podpirale bodo javne nastope, pogajanja z oblastjo ali nadrejenimi, izbiranje najboljših prispevkov na natečaju, trženje kakovostnih storitev, pridobivanje novih prijateljev, ljubezenskega ali poslovnega partnerja.  

Preberite še: Horoskop: Pet astroloških znakov z najmočnejšo intuicijo

Morda vas zanima tudi: Mesečni horoskop za junij 2023: za ta znamenja bo mesec izjemen


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)