Vpliv lune: 30. maj - 5. junij: Časovna ali finančna stiska bo narekovala rešitve (Piše: Stane Padežnik)

Preverite, kaj nam prinaša teden pred nami.

29.5.2023 ob 6:00 | Foto: Getty Images/iStockphoto

Slika avtorja - Stane  Padežnik Piše:

Stane Padežnik

Astrolog

Vpliv lune: 30. maj - 5. junij: Časovna ali finančna stiska bo narekovala rešitve (Piše: Stane Padežnik)

TOREK, 30. MAJ

Energije tvornega razmerja Lune v tehtnici s Soncem v dvojčkih nam bodo v pomoč pri sporazumevanju in usklajevanju, odločanju za ureditev prostorov ter odnosov, popoldansko dinamično razmerje z Venero v raku pa bo že povzročalo razhajanja v stališčih in pričakovanjih.

Občutljivi idealisti se bodo težko sprijaznili s stvarnimi dejstvi. Finančne možnosti bodo omejene, kar bo pogajalce za višje dohodke in nakupovalce sadik, cvetja, inventarja razočaralo.

SREDA, 31. MAJ

Luna v tehtnici in Venera bosta v zamenjanih vlogah, zato bo prenekatera zadeva ali stvar doživela zamenjavo. Ponovljeni bodo sestanki, obravnave zadev, odložene prenove, zamenjani člani delovnih skupin, nedokončani projekti ali podtaknjene vsebine.

Časovna ali finančna stiska bo narekovala rešitve, če ne, bodo neprijetni aspekti povzročili večjo škodo. Vse tesnejše razmerje med Merkurjem in Uranom v biku bo stopnjevalo napetosti, živčno vojno, imelo rušilne in kreativne vidike.

ČETRTEK, 1. JUNIJ

Luna v škorpijonu bo ustvarjala stresne in konfliktne vibracije s Plutonom v vodnarju, Jupitrom v biku ter Marsom v levu, zato se ne čudimo, če bomo priča nervoznim odzivom, napadalnosti, občutnejšim vremenskim spremembam in vplivom na počutje ter zdravje, če bo kje nastajala škoda ali bo ogrožena varnost ljudi.

Vzporedno tvorno razmerje s Saturnom v ribah bo omogočalo povezovanje z odgovornimi, oblikovalci prostora, s civilnodružbenimi organizacijami ter opozarjanje na nerešena vprašanja.

PETEK, 2. JUNIJ

Stresen dopoldanski aspekt opozicije Lune v škorpijonu z Merkurjem in Uranom bo še vedno povzročal močne vremenske vplive, občasne šoke, ponekod prekinitve in okvare na instalacijah ali vodih, izpostavljenost digitalnim napadom in protestom.

Poznejša harmonija z Venero in Neptunom bo razmere umirjala, poglabljala pa analize vzrokov za neugodno stanje. Povečana rodnost, intuicija in potreba po varnosti bodo dobra osnova za ljubezen in skrb za naraščaj.

SOBOTA, 3. JUNIJ

Bližajoči se ščip bomo občutili po naraščajoči vznesenosti, saj bo Luna v strelcu vlivala optimizem, v razmerju s Plutonom in Marsom pa krepila v nas voljo do urejanja tistih površin, nepremičnin in zaščite pridelkov, pri katerih že močno zamujamo zaradi predhodnih vremenskih nevšečnosti.

Na najbolj prizadetih območjih bodo potekala dela za vzpostavitev kolikor toliko normalnega stanja ter odpravljanje posledic neurja. Drugje bodo prireditve priložnost za druženje in pripravo na poletje.

NEDELJA, 4. JUNIJ

Luna, ki se bo v strelcu ob 5.41 popolnoma zaoblila, se bo oddaljevala od harmonične povezave z Marsom in do noči vzpostavila aspekt negotovosti z Neptunom, ob tem pa napovedovala poletje, kakršno si bomo zamislili, čeprav naše predstave ne bodo v skladu z realnostjo.

Čustvena in prostorska razdvojenost bo pri razhajajočih se parih, sošolcih, medsebojno navezanih sosedih in drugih članih skupnosti povzročala slutnjo izgube, nihanje razpoloženja, žalost, kar bo nakazoval tudi skorajšnji Venerin odhod iz raka.

PONEDELJEK, 5. JUNIJ

Podporne energije od Lune bomo prejemali šele potem, ko bo ob 9.31 prešla iz strelca v kozoroga, zato načrtujmo pomembne dogodke za čas pred kosilom. K urejanju stvari bosta ugodno vplivala Jupiter in Saturn, zato bo mogoče izpeljati vsakovrstne posle in si še v skrajnem roku zagotoviti ugodnosti ali sprejemljivo ceno.

Pogovori glede financ so lahko zanesljivejši po prehodu Venere v leva ob 16.47. Prekinitev stikov med nepotrpežljivimi bo povzročilo sevanje Merkurja in Urana na isti točki.

Preberite še: Horoskop: Pet astroloških znakov z najmočnejšo intuicijo

Morda vas zanima tudi: Lili Sorum: maj 2023 je obdobje sprememb, junija bi na površje lahko prišle te stvari


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)