Vpliv lune: 29.avgust - 4. september: Največ zmede ravno na prvi šolski dan (Piše: Stane Padežnik)

Preverite, kako bo luna vplivala na nas v tednu, ko se začne šola.

28.8.2023 ob 6:10 | Foto: Gettyimages

Slika avtorja - Stane  Padežnik Piše:

Stane Padežnik

Astrolog

Vpliv lune: 29.avgust - 4. september: Največ zmede ravno na prvi šolski dan (Piše: Stane Padežnik)

Četrtek, 31. avgusta, ščip v ribah, ob 3.35

TOREK, 29. AVGUST

Ker se bo Luna v vodnarju debelila pred ščipom in vzpostavila podobne konfliktne aspekte z Jupitrom in Uranom kot ob tornadu in poplavah sredi poletja, bomo morali biti pozorni na vremenska dogajanja in še vedno ravnati samozaščitno, tudi na območjih, ki niso bila prizadeta, in med zabavnimi prireditvami na prostem.

Retrogradni Merkur v devici bo sklepal tvorno razmerje z Jupitrom in omogočal izvajanje velikih infrastrukturnih projektov, obnovo načrtov in uradnih postopkov.

SREDA, 30. AVGUST

Prehajanje Lune v vodnarju od turbulentnega aspekta z Uranom v praznem teku proti prehodu v ribi, kar se bo zgodilo ob 15.57, bo številne družine spodbudilo, da se bodo odločile prej vrniti z letovanja in se v miru pripraviti na novo šolsko leto.

Toda promet se lahko, tudi zaradi gradbišč in obvozov, tako zgosti, da bo aspekt s Saturnom v ribah podaljšal njihovo potovanje. Hitenje za vsako ceno bo še povečalo muko, z retrogradnim Uranom od 4.47 izgubo časa, povzročilo stroške in nezgode.

ČETRTEK, 31. AVGUST

Polna luna v ribah ob 3.35 bo izrazito vplivala na vreme, počutje, promet, vodotoke, stanje ob njih, na zmedo v počutju, vrtoglavico, nezaupanje in ljubezenska čustva.

Ker bo v dobrih aspektih z Jupitrom in Uranom, se bo mogoče izogniti prenekateremu neljubemu dogodku, dokaj solidno izpeljati sestanke, konference, pripraviti glasbene in druge prireditve, varne poti do šol, le partnerskih odnosov ne bo mogoče povsem obvladovati, kjer se je že prej kaj kuhalo.

PETEK, 1. SEPTEMBER

Ob začetku šolskega leta ne bo zbranega srečevanja v klopeh, saj bo Luna v ribah vzpostavljala aspekt zmede z Neptunom, kjer deluje energija hudobne zvezde Šeat, do prehoda v ovna ob 15.25.

V času retrogradnega Merkurja bodo mogoče kratke seznanitve s stanjem, nekaterimi novostmi, predvsem pa bo retrogradna Venera v levu, ki se bo bližala svojemu obratu in ljubeči povezavi z Marsom v tehtnici, usmerjala pozornost na lepše in erotične plati življenja ter hvalisanje v javnosti.      

SOBOTA, 2. SEPTEMBER

Ob prehajanju Lune v ovnu iz opozicije z Marsom proti živahnemu in optimizem vzbujajočemu ognjevitemu aspektu z Venero bo mogoče uiti naporom zadnjih dni ter se znova kje sprostiti na sončnih livadah, po pohodu v hribe, ob zabavnem in kulturnem programu, okusnih jedeh, božajočih sončnih žarkih ter ljubečih pogledih magnetično privlačne simpatije.

Obisk etnografske prireditve, primerne tudi za otroke, bo ravno pravi prehod od počitnic do šolskih klopi.

NEDELJA, 3. SEPTEMBER

Luna, ki se bo iztekla iz ovna v bika ob 17.01, bo prek Marsa v tehtnici pokazala omahljivo delovanje.

To nas bo dolgo zadrževalo v prijetni družbi, posebno če bo zabavno in erotično spodbudno, na ogroženih območjih pa se bo obnavljal zmerni optimizem, saj bo videti solidarnost na vsakem koraku. Sonce, Jupiter in Merkur bodo vendarle ustvarjali tvorne energije, da se bo mogoče dogovarjati in pravilno ukrepati pri urejanju prizadetega okolja.

PONEDELJEK, 4. SEPTEMBER

Dan pred obratom Venere v direktno gibanje in Jupitra v retrogradno bosta njuna upočasnitev ter izzivalen in konflikten aspekt vplivala na nujno prerazporejanje finančnih virov, zaradi bistveno višjih stroškov nas vseh. Luna v biku bo sicer prizemljila večino porabnikov, pogajalcev za višje plače, toda njihove ambicije se bodo težko prilagodile.

Nekateri poletni ljubimci si bodo želeli na novo urediti svoje ljubezensko življenje, razbiti obstoječe razmerje in zaživeti z novim partnerjem.

Preberite še: Pozor, nastopilo je obdobje močnega retrogradnega Merkurja: Za tri znake bo posebej naporno, trem pa najbolj prizaneseno

Morda vas zanima tudi: Prva slovenska vodnica skozi menopavzo: Ženske imamo takrat ogromen potencial


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)