Vpliv lune: 14. - 20. marec: V sredo energijo pretvorite v spodbudo (Piše: Stane Padežnik)

SREDA, 15. MAREC - zadnji krajec Lune v strelcu

13.3.2023 ob 6:20 | Foto: Gettyimages

Slika avtorja - Stane  Padežnik Piše:

Stane Padežnik

Astrolog

Vpliv lune: 14. - 20. marec: V sredo energijo pretvorite v spodbudo (Piše: Stane Padežnik)

TOREK, 14. MAREC

Ob prihajajočem krajcu bo Luna v strelcu zaostrovala dinamična razmerja s tremi planeti v ribah (Merkurjem, Soncem in Neptunom) ter opozicijo z Marsom v dvojčkih, vplivala na razpoloženje ljudi, množic, ki bodo hotele pravičnejša razmerja v družbi in pošteno plačilo, na nastope tekmovalcev, z vremenskimi spremembami pa tudi na počutje bolj občutljivih, ranljivih in bolnih.

Pri reševanju zahtevnih nalog in vodenju ključnih operacij bo izredna zbranost, ki bo potrebna, privedla do uspehov.

SREDA, 15. MAREC

Pod vplivom zadnjega krajca Lune v strelcu, ki bo ob 3.18, bo še vedno čas, da do prehoda Lune v kozoroga ob 13.06 izpeljemo vse postopke, za katere se izteka rok.

Tvorna energija z Venero na ovnovem repu bo tista svetla točka, ki bo spodbuda omahujočim in obet, da jih končno čaka nagrada ali priznanje. Za pričakujoče pare bo to poroka. Premalo osredotočenosti na tisto, kar je treba uresničevati ali reševati, lahko do noči povzroči zdrs, padec, okužbo ali krvavitev.

ČETRTEK, 16. MAREC

Ker bodo neugodni aspekti delovali še naprej, Venera v konfliktu s Plutonom pa bo povzročala slabe občutke, zaskrbljenost pred pomanjkanjem ali izgubo česa, bo vsaj tvorno razmerje Lune v kozorogu z Uranom v biku ponujalo možnost za blaženje smole, urejanje zunanjih in notranjih prostorov ter duše tako, da bomo pripravljeni na pomladanski razcvet.

Razmerje z razposajenim partnerjem bo viselo na nitki, obetal pa se bo dober odnos z nekom zrelim in starejšim.

PETEK, 17. MAREC

Luna v kozorogu bo na poti do prehoda v vodnarja ob 16.00 s harmonijo odnosov s planeti v ribah pomagala vsem tistim, ki bodo v kakršnikoli zadregi pri delu, usklajevanju stališč, ustvarjalnem mišljenju, reševanju nakopičenih težav in pri prizadevanjih za povrnitev zaupanja.

Povečana moč Venere, ki je pred polnočjo prešla v bika, bo s tvornim razmerjem s Saturnom urejala nepremičninska in nekatera finančna vprašanja. Ljubezen do starejše osebe se bo okrepila.

SOBOTA, 18. MAREC

Luna v vodnarju nas bo spodbujala k druženju z množicami navdušencev na prireditvah, saj bo Jupiter v ovnu razvnemal naša čustva, zaradi katerih bodo vihrale zastave.

Toda vzporedni aspekti izzivov, tveganj, padcev, poškodb, visokih cen, goljufij ali tatvin nas bodo hitro streznili.

Direktnemu žarčenju navzkrižnih energij Sonca in Merkurja z Marsom se lahko izognemo tako, da smo na tveganem območju popolnoma zbrani in obvladamo ravnanje z varovalno opremo.

NEDELJA, 19. MAREC

Premik Merkurja v ovna ob 5.24, kjer bo sledil Jupitru, bo odprl obdobje drznih misli in dejanj, zato še pred prehodom Lune iz vodnarja v ribi ob 16.12 izkoristite priložnosti, ki jih imate med nedeljskim potepanjem, navdušenim spodbujanjem ali tekmovanjem.

Če se pripravljate na začetek podjetniške poti ali zrelostni izpit, študij, ki zahteva pronicljivost duha, pa se le pripravite z vsemi potrebnimi znanji, pripomočki, dokumenti in temeljitim razvojnim načrtom.  

PONEDELJEK, 20. MAREC

Dan pred mlajem bodo mehkobne energije Lune v ribah primerne za delo z ljudmi, ki zahteva sočutje, razumevanje, dobro voljo in tudi umetniški izraz.

Čudovit aspekt z Venero in Uranom bo omogočal spomladanska dela na prostem in prve priprave na veliki praznik pomladi, ki ga spremljata obredje ter etnografsko značilno pripravljanje simbolov za blagoslov.

Prehod v koledarsko pomlad bo Sonce opravilo s premikom v ovna po 22. uri.

Preberite še: Horoskop: kaj vas čaka spomladi in kako spodbujati ljubezen do sebe (glede na astrološki znak)

Morda vas zanima tudi: Neverjetno življenje Anne Freud, hčerke Sigmunda Freuda, ki je spremenila zgodovino


oddajte komentar

preberite tudi

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)

Odgovori na vprašanje, zakaj seksamo vse manj (niso krivi le telefoni in družabna omrežja)