Tedenski horoskop od 9. do 15. maja: Veliko se bo vrtelo okoli denarja (Piše: Stane Padežnik)

Pred vami je karakterno solarni horoskop.

9.5.2023 ob 6:05 | Foto: Gettyimages

Slika avtorja - Stane  Padežnik Piše:

Stane Padežnik

Astrolog

Tedenski horoskop od 9. do 15.  maja: Veliko se bo vrtelo okoli denarja  (Piše: Stane Padežnik)

OVEN (21. 3.–20. 4.)

Tokrat bo bolje, da še pred krajcem izkoristite potisne sile kozmosa za nadaljevanje vsega, kar ste počeli v naravi in doma. Vaša skrb za skupnost, ki ji pripadate, družino in korenine, ki jih preiskujete, bo poplačana z dobrimi rezultati od sobote.

Lahko se zgodi, da vam bodo obljubili denarno nadomestilo in še kakšnega sodelavca. Da boste kos hudim telesnim in čustvenim naporom, redno vzdržujte kondicijo.

BIK (21. 4.–21. 5.)

Spremembe pri vas osebno, v odnosih z moškim, očetom ali šefom, statusom podjetja ali ustanove, na katero ste vezani, bi bile lahko dokaj ugodne.

Planeta ljubezni, dela in denarja, za nekatere tudi plodnosti, družine in otrok, bosta ves čas podpirala vaša hrepenenja. Uresničili jih boste nekaj do nedelje, nekaj pa pozneje. Smisel za kulinariko, vrtnarjenje, pomoč živalim lahko ves čas dokazujete.      

DVOJČKA (21. 5.–21. 6.)

Vzvratno gibanje Merkurja vam bo še do sobote povzročalo pre­glavice, a nikakor ne takšnih, da bi zaradi njih izgubili službo, delo ali imeli prevelike stroške. Za reševanje nakopičenih dilem se zanesite na pomoč preizkušenih sodelavcev, tudi kakšnega, do katerega čutite več kot samo prijateljstvo.

Iskalci zaslužka se ne nehajte truditi za vsaj začasno zaposlitev, četudi ni v skladu z vašo izobrazbo.

RAK (22. 6.–22. 7.)

Napetosti v vas in v odnosih bodo odraz vremenskih sprememb, a tudi večtedenske nakopičene zadrževane jeze na koga od domačih, prijateljev ali odločevalcev, ki niso pripravljeni izboljšati položaja vsem v vaši panogi.

Sprostili se boste ob delu v naravi, družbi otrok ali ljubljene osebe, s katerimi boste izoblikovali zatočišče za dušo, ki bo občudovala bujno rast plodov. Vrnjeni dohodek bo kmalu pošel.

LEV (23. 7.–22. 8.)

V dnevih prihajajočega krajca se boste morali komu prilagajati, saj bi težko uveljavljali svoj življenjski in delovni slog pred ponedeljkom, če ga prej niste. Znašli se boste pred čustvenimi izzivi, potrebo po pripadnosti prvotni skupnosti, partnerstvu, družini in kulturi, ki ste jo kdaj soustvarjali.

Ljubezen z nekom, ki je zelo posesiven, bi vas hudo obremenjevala, zato tudi finančno odvisni od njega ne bi smeli biti.      

DEVICA (23. 8.–23. 9.)

Preobrat v vašem delovanju, premišljevanju in sklepanju zavezništev se bo zgodil v nedeljo. Še vedno boste podpirali vrednote, za katere se zavzemate skupaj z drugimi, le da boste dodali še katero, ki je bila že skoraj pozabljena.

Ljubeči pari boste čutili močno potrebo po naraščaju, urejanju lastnega vrtička, doma in izdelka. Vračilo denarja vam bo prišlo prav za darilo kateremu od prednikov ali ljubi osebi.

TEHTNICA (23. 9.–23. 10.)

Razpeti med domom, spomladanskimi deli na zemlji, prenavljan­jem ali dograjevan­jem nepremičnine ter starši, partnerjem in službo ali dejavnostjo, ki je vaš vir dohodka, se le posvetujte z ljudmi, ki so v enakem položaju kot vi, še zlasti če se jim godi krivica.

V slogi boste močnejši in lahko boste kaj premaknili na bolje ter obvarovali dediščino, od katere tudi živite.

ŠKORPIJON (23. 10.–22. 11.)

Roki za uresničitev nekaterih ciljev v bližnji prihodnosti se približujejo, a četudi bi spremenili poklicni status, imate možnost še naprej delati v omejenem obsegu in dodatno zaslužiti. Skrb za starejše in krhke je vaše poslanstvo, s katerim se morate sprijazniti in ga ponotran­jiti, da bo vsem v zadovoljstvo.

Drugače bi ob krajcu lahko doživeli čustveni, tehnološki ali kakšen podoben pretres. Prijateljeva ljubezen do vas še ni ugasnila.

STRELEC (22. 11.–22. 12.)

Do ponedeljka boste prišli na konec neke poti, prizadevanj, da bi napredovali, dosegli višji plačilni razred, morda ugodno pravno rešitev. Pri tem se bodo pritiski na vašo interesno skupino in dediščino nadaljevali, tudi na prikrit način.

Med stresnimi dejavniki je lahko vaš partner s čustvenim izsiljevanjem ali prevelikimi pričakovanji in vaše zdravje bo zelo trpelo. Od krajca se zanesite na ljubečega zaveznika.

KOZOROG (22. 12.–20. 1.)

Obilica dela, obvez­nosti in želja vam bo zapolnjevala dneve do krajca. Od vsega boste toliko napeti, da se vam lahko sesuje odpornost in potrebovali boste počitek. Če vam partner ne bo v oporo ali se bo umaknil k svojim staršem, sorodnikom, se obrnite na čakajočega simpatizerja, ki še vedno goji topla čustva do vas.

Denar, ki vam pripada, boste dobili, morda morate samo še koga spomniti na to.

VODNAR (20. 1.–19. 2.)

Odločitev glede vaše službe, prezaposlitve na drugo, bolje plačano delovno področje, na katerem bi lahko upoštevali vašo dodatno izobrazbo in izkušnje, boste morali sprejeti do zadnjega krajca ali vsaj do ponedeljka.

Medtem pazite, da ne bo padla senca na vašo delovno zanesljivost! Zdravstvene težave rešujte v prostem času in dovolite, da vam bolečine lajša nekdo, ki vas nezadržno ljubi.

RIBI (19. 2.–20. 3.)

Do ponedeljka se bodo izčrpale možnosti, da ostanete ali greste naprej po poti usode. Prenagljenih odločitev ne sprejemajte, saj niso zanesljivi časi! Bolje bo, da ohranite dobre odnose s starimi prijatelji in tistimi, ki vas spoštujejo ali ljubijo.

V soboto in nedeljo se bo čustvena vez z udeleženci dogodka, pik­nika ali delovne akcije še okrepila. Darilo, izplačilo, poljubi na skrivnem bodo pričarali romantiko.

Preberite še: Vpliv lune: 9. - 15. maj: Pred nami tesnoben teden in za zaljubljene produktiven vikend (Piše: Stane Padežnik)

Morda vas zanima tudi: Mesečni horoskop za maj 2023 (Piše: astrolog Stane Padežnik)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)