Tedenski horoskop od 7. do 13. marca: Finančnega uspeha se lahko veseli kar 5 znamenj (piše: Stane Padežnik)

Pred vami je solarno-karakterni horoskop za drugi teden v mesecu marcu.

7.3.2023 ob 5:55 | Foto: Gettyimages

Slika avtorja - Stane  Padežnik Piše:

Stane Padežnik

Astrolog

Tedenski horoskop od 7. do 13. marca: Finančnega uspeha se lahko veseli kar 5 znamenj  (piše: Stane Padežnik)

OVEN (21. 3.–20. 4.)

V duhu spoštljivega odnosa do žensk in kipenja v ljubečih dušah, ne le med žgolečimi ptički, se boste lotevali dejavnosti, s katerimi imate veliko veselje, ne glede na njihovo dobičkonosnost. S pravim in razumevajočim odnosom do naslovnikov boste dosegli več kot z brezbrižnostjo ali pogosto neutemeljenimi kritikami. Do ponedeljka si lahko povečate možnosti za poslovni, finančni in ljubezenski uspeh.      

BIK (21. 4.–21. 5.)

Razgreti od ljubeznivosti tistih, ki vam netijo ljubezensko domišljijo, bi svojo naklonjenost lahko širili naprej v kolektivu, med domačimi in člani interesne skupine. Tako bi imeli možnost dobiti višji plačilni razred ali denarni dodatek. Nepotrebne stroške boste morali omejiti, tistega, ki izkorišča vašo dobroto, pa odsloviti. Nekatere obremenitve vašega zdravja bodo popustile, ko boste spremenili življenjski slog.

DVOJČKA (21. 5.–21. 6.)

Domišljija pri vašem ustvarjanju v poklicu, pri projektih, doma ali pri študiju se ne bo končala. Beležite jo tako, da se vam ne bo pomešala z drugimi informacijami in se izgubila. Ob neprimernem življenjskem slogu bi lahko shirali, se okužili ali postali skrajno občutljivi. Povečano potrebo po ljubezni vam bo tešil nekdo, ki je rojen v ognjenem znamenju, posebno v ponedeljek. Vezani boste zaljubljeni in razdvojeni.    

 

RAK (22. 6.–22. 7.)

Polna luna vam bo dajala potisno silo, s katero boste hiteli z delom na več deloviščih, toda vašemu tekmovalnemu duhu vsi ne bodo zmogli slediti. Ob koncu tedna boste najbolj razneženi, ustvarjalni in skrbni do tistih, ki spadajo v vašo razširjeno skupnost. K domačnosti v prenovljenih prostorih boste dodali kaj sami in dopustili, da vam pomagajo mlajši. Kopneče prihranke in pozornost do part­nerja bo treba nadomestiti.

LEV (23. 7.–22. 8.)

Znatnejše sadove svojih prizadevanj, ki bi lahko dobili tudi večjo finančno, ljubezensko ali umetniško vrednost, boste dočakali med dnevom žena in petkom ter v ponedeljek. Mnogim se bo odvalil kamen od srca, ker bo končno odpadlo breme, ki vas je oviralo pri razvoju. Nikar pa ne zaidite na spolzke poti, da ne bi znova kam zašli. Odnosi bi lahko bili neprijetni, tako kot nejasni izvidi, ki jih boste prejeli.

DEVICA (23. 8.–23. 9.)

V družbi boste poudarjali vrednote, povezane s praznikom žensk, nanje opozarjali s poklanjanjem cvetja, v nekaterih okoljih pa dodajali tudi pikre ali zbadljive pripombe. Udeleženi v gibanju za doseganje idealov lahko doživite napetosti ob polni luni, ki se bodo težko pomirile. Tolažnik vaše nemirne duše bo ob koncu tedna zaupna oseba ali sočuten partner ter dobrodošlo denarno nakazilo.

TEHTNICA (23. 9.–23. 10.)

V predajanju tistim, s katerimi se ujemate, bo tekel teden pozornosti do žensk in moških ter do pomladanskega prebujanja ljubezni. Vse to boste lahko doživljali in udejanjali ob svojem rednem delu, starejši pa ob srečanjih s prijatelji in pri interesnih dejavnostih. Med njimi boste blesteli od srede do petka, nastopajoči pred občinstvom dobili priznanje, najbolj zanosni in podjetni tudi honorar.      

ŠKORPIJON (23. 10.–22. 11.)

Energije polne lune bodo tudi vam prinesle prelomne odločitve in dogodke, ki jih boste ponotranjili ob koncu tedna. Povezani so lahko s kariero, odnosi s starši ali partnerjem, bivanjem in nepremičnino ali zasukom v odnosu do denarja. Ob dnevu žena ali mučencev si boste privoščili potovanje ali ljubezensko avanturo, ki pa vas ne bosta dolgo zadovoljevala, saj vas srce še vedno veže na nekoga iz preteklosti.

STRELEC (22. 11.–22. 12.)

Kozmično vozlišče od ščipa do ponedeljka bo zelo dinamično in stresno. Izkušeni ga boste znali blažiti, manj vešči pa bi lahko trpeli zaradi pritiskov ali nerazumevanja v kolektivu in družini. Toda kreativne strelce bodo spodbujali optimistični prijatelji in soustvarjalci, zlasti če boste nastopali pred javnostjo. Navdušenje in obeti solidnega honorarja vas ne smejo zavesti, da bi pozabili na svoje zdravje in se izčrpali.

KOZOROG (22. 12.–20. 1.)

Kakovosten prehod Saturna vam bo od ščipa zagotavljal podporo starejših in izkušenih, ki bodo razumeli vaše okoliščine, bili strpni do vašega izražanja stiske in posebnega načina življenja. Če se boste nameravali preseliti ali se oddaljiti od partnerja, ljubljenčka, tega ne storite na mah niti ob koncu tedna. Tedaj bi si lahko zagotovili ljubečega prijatelja in delo, ki bi vam lahko prineslo tudi dobrodošel dodat­ni zaslužek.

VODNAR (20. 1.–19. 2.)

Tudi za vas prihaja s premikom Saturna prelomno obdobje. Če bo imel kdo odklonilno stališče do vaših prizadevanj po napredovanju, priznanju kvalifikacij in višji plači, boste iskali pravno varstvo naprej. Lahko se zgodi, da vam bo pomagala šarmantna oseba, za katero se bo kmalu ogrelo tudi vaše srce. S tem se bodo vaši trenutni intimni odnosi znašli na razpotju. Nezadovoljstva pa ne utapljajte v škodljivi omami.

RIBI (19. 2.–20. 3.)

Romantičnim dušam bo veliko pomenila naklon­jenost na dan, ko se spomnimo vašega šarma in poslanstva. Da ne bi bili razočarani nad brezbrižnostjo tistega, od katerega bi pričakovali največ pozornosti, jo raje tudi sami delite naokoli. Za prihodke se ne bojte, če ste le pripravljeni poprijeti še za kakšno drugo ali dodatno zaposlitev. Ne zaidite pa v kakšno tvegano situacijo, da se vam ne primeri kaj nezdravega.


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)