Tedenski horoskop od 6. - 12. junija: Za več znamenj ljubezensko vroč teden (Piše: Stane Padežnik)

Pred vami je solarno-karakterni horoskop.

6.6.2023 ob 5:55 | Foto: Gettyimages

Slika avtorja - Stane  Padežnik Piše:

Stane Padežnik

Astrolog

Tedenski horoskop od 6. - 12. junija: Za več znamenj ljubezensko vroč teden (Piše: Stane Padežnik)

OVEN (21. 3.–20. 4.)

Področje dela in zanimanja, na katerem ste dobri, bo izpostavljeno v javnosti, zato ga bo treba predstaviti in sodelovati v debati.

Stiki, ki jih boste ob tem navezali, bodo izhodišče za snovanje kakšnega novega projekta, pri nekaterih pa tudi za razvijanje prijateljstva ali ljubezenske zveze. Poslovne, turistične, tržne in finančne razmere boste najbolje izkoristili v ponedeljek.

BIK (21. 4.–21. 5.)

Svojih visoko zastavljenih ciljev brez odrekan­ja ne boste mogli doseči. Če boste s čim pretiravali, vam bo odpovedovalo zdravje in potrebovali boste nujno zdravniško ali drugo pomoč.

Od nedelje vam bo družbo delalo kar nekaj izobraženih in zgovornih ljudi, dobili boste razveseljive informacije. Za nepremičnino ali umetniško delo bo mogoče najti dobrega kupca.

DVOJČKA (21. 5.–21. 6.)

Da bi se pravočasno prijavili na razpis ali dokončali zastavljeno delo, boste morali pohiteti do krajca. Od nedelje vas čaka bolj sproščen, že kar počitniški čas, vaše obveznosti ne bodo več tako zahtevne.

Na predstavah in v veseli družbi boste uživali, koketirali in se zaljubljali. Vaša seksi zunanjost bo pritegnila vsaj dva neugnana spremljevalca. S svežo poslovno ponudbo bi lahko dobro zaslužili.

RAK (22. 6.–22. 7.)

Do krajca se bo treba še prilagajati, da bi s skupnimi močmi izboljšali poslovne rezultate, pri domačih delih na nepremičnini pa napredovali k zaključni fazi.

Če ste v vlogi skrbnika, delujte preventivno, da od torka ali nedelje ne bi bilo kakšnih nezgod. Sramežljivost na prireditvi obvladajte, da se bo pokazala vaša spretnost pri navezovanju stikov, želja po plesu, umetnosti in znanju.

LEV (23. 7.–22. 8.)

Z energijami Venere in Marsa v levu boste želeli blesteti v družbi imenitnih ljudi, na odru, pod žarometi, biti najboljši in si izboriti nagrado, priznanje, ugledno mesto, najvišje ocene za svoje izdelke, projekte in lastno osebnost.

Toda zavist nekaterih bo neusmiljena, zato ne pretiravajte z izstopanjem in poveličevanjem sebe, če se ne želite osamiti, namesto da bi se od nedelje vroče ljubili s svojim princem.

DEVICA (23. 8.–23. 9.)

Do zadnjega krajca boste morali še krepko paziti na svoje varovance in na tisto, s čimer se ukvarjate, saj bi lahko vaša nepozornost dala lumpom priložnost, da naredijo kaj škodljivega.

Sprostili se boste že v nedeljski popoldanski razigrani družbi in v ponedeljek, ko se vam bodo povrnili zgovornost, zapeljivost, ugled, veljava in denar. Svoje prednosti morate uveljavljati nemudoma.

TEHTNICA (23. 9.–23. 10.)

K uveljavljanju v interesni, delovni, športni, kulturni, strokovni ali drugi skupini vas bo pritegnila ugledna in vplivna oseba, čemur se bo dobro odzvati že v sredo.

Sčasoma vam bodo dosegljivi vaši osebni, strokovni, karierni, lahko tudi finančni in ljubezenski cilji, kar boste uvideli do ponedeljka. Vaša navzočnost in zgled bosta svetilnik za mlade razigrance. To bo cenil nekdo z močnimi čustvi do vas.      

ŠKORPIJON (23. 10.–22. 11.)

Vašemu energičnemu zagovarjanju tistega, kar se vam zdi prav, bodo pritegnili še drugi, ki niso v zavidljivem položaju in računajo na vaše znanje, pokroviteljstvo in skrbnost.

Ker javna občila ne bodo naklonjena vašim prizadevanjem, se utegne v nedeljo in ponedeljek sprožiti še bolj množična podpora temu, kar ste in kar predstavljate. Telesne in srčne bolečine vam bo najbolje blažil vaš vneti oboževalec.      

STRELEC (22. 11.–22. 12.)

Poslovne, gmotne, namestitvene in ljubezenske načrte, ki jih imate za bližnjo prihodnost, morda pa tudi za zmeraj, vam bodo za nekaj časa obremenili višji izdatki za vse, kar je povezano s prelomnimi dogodki.

Povabilu na predstavitev vaših pogledov na družbena gibanja in k raziskavam se bo dobro odzvati. Od nedelje boste zato občutili znatnejšo odprtost ljudi in virov za pridobivanje podatkov.

KOZOROG (22. 12.–20. 1.)

Do torka ter od petka do nedelje bi lahko postorili tisto, česar doma, na vrtu ali v delovnem okolju še niste utegnili. Eno zdravstveno težavo bo počasi nadomestila druga. Ugotovite, kaj se dogaja, in jo poskušajte preprečiti z ustreznimi spremembami.

Dograjevanje delovnih in bivalnih površin bo mogoče pri tistih, ki lahko zaslužite več ali se vam bo število članov gospodinjstva povečalo.      

VODNAR (20. 1.–19. 2.)

Med torkom in četrtkom se ne izpostavljajte v službi, na ulici, javni prireditvi, v nakupovalnem središču ali v odnosih s tistimi, na katere ste vezani, saj bi bil lahko konflikt za vas preveč boleč. Čustvenih izbruhov ljubosumne ali zavistne osebe ter zdravstvenih težav ne boste dobro prenašali

. Boljši zaslužek in ogrevanje vašega srca za prijetno osebo bosta mogoča od nedeljskih prelomnih dogodkov.

RIBI (19. 2.–20. 3.)

Če si želite dolgoročno zagotoviti trdnejšo partnersko zvezo, skupno materialno osnovo za sobivanje v uglednem okolju ter doseči večji ugled v službi, ki bo bolje plačana, boste do krajca v ribah organizirano delovali v želeni smeri.

Nikakor pa ne smete izgubiti potrpljenja, če vse ne bo teklo, kakor ste si zamislili. V ponedeljek bo nastopil nov čas, ki bo prinesel nove okoliščine.

Preberite še: Vpliv lune: 5. - 12. junij: Preverite, kaj prinaša nedelja. Lahko se je veselimo (Piše: Stane Padežnik)

Morda vas zanima tudi: Mesečni horoskop za junij 2023: za ta znamenja bo mesec izjemen


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)