Tedenski horoskop od 3. do 9. oktobra: To znamenje naj igra loterijo (Piše: Stane Padežnik)

Preverite, kaj so vam zvezde namenile ta teden.

3.10.2023 ob 5:50 | Foto: Gettyimages

Slika avtorja - Stane  Padežnik Piše:

Stane Padežnik

Astrolog

Tedenski horoskop od 3. do 9. oktobra: To znamenje naj igra loterijo (Piše: Stane Padežnik)

OVEN (21. 3.–20. 4.)

Projektno, poklicno, družbeno koristno ali kulturno-umet­niško delo boste dokaj lahkotno in z veseljem opravljali do četrtka in od nedelje, pri tem pa pokrili nekatere stroške iz svojega žepa z zavedanjem, da jih boste morda pozneje dobili povrnjene.

Do nedelje imate nekateri še možnost zadeti na loteriji. Ta bo obstajala tudi v ljubezni, če ne boste preveč hvalisavi, ampak boste znali prisluhniti privlačni osebi.

BIK (21. 4.–21. 5.)

Do nedelje imate rok, da se uvel­javite, pokažete rezultate svojega dela in dovršeno organizirate srečanje ali prireditev. Če se vam bo iztekla pogodba o delu, si lahko od ponedeljka obetate novo na drugem področju. Nekateri ustvarjalni biki lahko dobite priznanje, nagrado in medijsko pozornost. S svojim videzom boste gotovo koga očarali.

Zdrav­stvene težave pa morate reševati, zato se ne branite bolnišnice.

DVOJČKA (21. 5.–21. 6.)

Raztresenost, premajhno samozaupanje in neizpolnjenost boste obvladovali s trdno čustveno povezanostjo z nekom, ki mu zaupate. Lahko je strokovnjak, ki bo analiziral vzroke za vaše stanje in vam od četrtka pomagal priti do nove vizije prihodnosti. Ljubezen bo tlela v ozadju vajinih odnosov.

Tedaj se vključite v izobraževanje ali ustvarjalno ekipo. Razvili boste sposobnosti, s katerimi bi lahko dodatno zaslužili.

RAK (22. 6.–22. 7.)

Zliti z množico boste vsrkavali njeno razpoloženje, zbirali vtise, jih urejali in pripravljali za prodajo. Četrtek bo preveč negotov, zato bodite brez obveznosti in v polemikah ne poskušajte priti do enotnega mnenja.

Z energijami krajca bo dobro konec tedna posvetiti domačemu delu, družini, zaključevanju jesenskih del, snovanju umetniškega izdelka ali sodelovati pri nedeljski etnografsko-zabavni prireditvi.

LEV (23. 7.–22. 8.)

Priložnost, da se izkažete na javni prireditvi s svojim glasom, stasom, umetniškim delom, da morda dobite priznanje, denarno nagrado, imate samo še do nedelje. Pred četrtkom dobro vadite točko svojega nastopa in pridobivajte naklonjenost, potem pa boste pobrali sadove truda.

Ti bodo lahko tudi v obliki ljubimca, zaročnega prstana, druženja z najvplivnejšimi in objave fotografije na prestižni strani.

DEVICA (23. 8.–23. 9.)

Če boste premalo zbrani pri učenju, vožnjah ali oprav­ljanju poklicnega dela, boste pa pozneje pokazali svoj talent za urejanje po estetskih merilih in povezovanje nasprotnih strani. Pred javnim nastopom ali pošiljanjem proizvodov na trg boste v ponedeljek še kaj zamenjali in izboljšali.

Samo v tem primeru se vam obeta uspeh, zaslužek, simpatija in novi sledilci, ki jih boste prepričali s svojo poštenostjo.

TEHTNICA (23. 9.–23. 10.)

Če boste imeli občutek, da ste se pri svojem delu izpeli, da nimate več izvirnih zamisli, da vam peša moč in se vam kažejo bolezenski znaki, bo res treba obiskati diagnostika, si vzeti kakšen teden prosto ali sprejeti drugo poslanstvo.

Pred veliko živ­ljenjsko spremembo pa vsaj v nedeljo le še stopite na oder in potrdite, da ste vrhunski. Zaslužili si boste nagrado in vroče objeme oboževalcev.

ŠKORPIJON (23. 10.–22. 11.)

Do sobote in v ponedeljek se boste lažje usklajevali za skupno nastopanje na sestankih, javnem prizorišču, v pripravah na razpis za sofinanciranje vašega projekta. V diskretnem kontaktu z znano in vplivno osebo boste dosegli, da bodo upoštevani vaši uspehi in zasluge, da se boste uvrstili višje na lestvici prejemnikov denarne pomoči.

Težko dosegljiva simpatija vam še vedno pošilja žarke ljubezni.

STRELEC (22. 11.–22. 12.)

Skupina, s katero se srečujete v programu, ki vas povezuje strokovno ali zasebno, vas bo izzvala, da boste do četrtka ali nedelje predstavljali svoj primer, bolečino ali navdušenje nad tistim, kar ste dosegli. Dobili boste ugodnost ali denar.

S sorodnikom se ne zapletajte v nov pravni ali zapuščinski spor, saj ne bi nič pridobili. Vaše misli bodo še naprej uhajale k njemu, s katerim želite biti intimni, ne s katerim ste.

KOZOROG (22. 12.–20. 1.)

Če dela ne morete opraviti do konca zaradi zdravstvenih težav ali preusmerjanja pozornosti na potrebe ljudi, ki pridejo k vam s še bolj nujnimi primeri, boste vendarle nekaterim učinkovito pomagali do srede in v ponedeljek ter še svoje naredili do konca in nekaj dodatno zaslužili.

Ob nasmeških prijazne osebe boste začutili, da bi lahko zamenjali partnerja, s katerim ste v pogostih sporih.

VODNAR (20. 1.–19. 2.)

Potem ko se boste do četrtka več kot nasitili družabnosti in ustrežljivosti do tistih, ki vas prepogo­sto po­trebujejo, vam bo ob luninem krajcu prijalo ukvarjati se z domom, urejati stanovanje, ustvarjati kaj takega, kar vam je za hobi, ter se razvajati z domačimi pripravki z ljubljeno osebo ali brez nje.

Samski nikar ne čakajte, da se bo ta pojavila sama od sebe, ampak se razglejte, katera bi se najbolje obnesla v tej vlogi.

RIBI (19. 2.–20. 3.)

Če vam stik z naravo veliko pomeni, boste nabirali gozdne sadeže, jih pripravljali za ozimnico in prodajo na kostanjevih piknikih. S tem boste osvobajali dušo in telo oklepa, ki ga predstavlja turobna služba, hkrati pa imeli nekaj osebnega, kar boste lahko podarili svojemu ljubemu in še komu, ki ima osebni praznik.

Komur se bo iztekla pogodba o delu, bo zelo dobrodošel pri drugem delodajalcu od ponedeljka.

Preberite še: Horoskop za oktober: Kaj lahko pričakujete glede na vaš astrološki znak

Morda vas zanima tudi: Mesečni horoskop za oktober 2023: Čakata nas dva mrka in težavno obdobje


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)