Tedenski horoskop od 25. - 31. julija: Ta znak lahko v soboto doživi nekaj norega (Piše: Stane Padežnik)

Preberite, kaj vam prinaša zadnji teden julija 2023.

25.7.2023 ob 5:55 | Foto: Gettyimages

Slika avtorja - Stane  Padežnik Piše:

Stane Padežnik

Astrolog

Tedenski horoskop od 25. - 31. julija: Ta znak lahko v soboto doživi nekaj norega (Piše: Stane Padežnik)

OVEN (21. 3.–20. 4.)

Spremenjen bioritem vas bo usmeril k začasno drugačnim aktivnostim. Nekaj strokovnega dela, različne vrste rekreacije, primerne dnevni temperaturi, in družabni stiki so tisto, kar vam priporoča Mars v devici. Tudi spalni ritem bo drugačen, zato pa lahko veliko berete, kaj proučujete in skrbite za boljšo postavo. Pri odvajanju od slabih razvad boste imeli podporo partnerja ali simpatije, ki bi se vam rada približala.

BIK (21. 4.–21. 5.)

Srečanje z nekom, s komer vas veže nekaj skupnega iz preteklosti, lahko v torek in soboto pritegne še koga. Domislek, ki se bo razvil v sodelovanju, bo dragocen za vse, saj bo iz njega nastal pomemben projekt, dogodek ali umetniški izdelek. Vloženega denarja naj vam ne bo škoda. Čustva nekaterih se bodo prebudila in vas opogumila, da boste izbrancu padli v objem. Potovanje z njim ne bo dolgočasno.

DVOJČKA (21. 5.–21. 6.)

Do petka spregovorite o tistem, kar vas že dolgo tišči. Vaše izpovedi ne bodo brez strahov, a če boste o njih govorili ali pisali, vam bo odpuščeno in nadejate se lahko razumevanja, ljubezni ter prenovljenega načrta intimnih odnosov, pojavljanja v javnosti in preživljanja počitnic. Od petka boste najbolj ranjeni razmišljali o selitvi in iskanju poti do drugega partnerja, ki je morda še vezan.

RAK (22. 6.–22. 7.)

V torek se lahko še usklajujete o skup­nem pripravljanju projekta, namenjenega javnosti, in o kulturnem programu, povezanem z njim. Pozneje bo že treba skrbeti za zadostna finančna in materialna sredstva. Energije prvega krajca vas bodo posvetile v skrivnosti duhovnega, vodnega in podzemnega sveta, zato si na dopustu s partnerjem privoščita raziskovanje narave in dobrot iz nje.

LEV (23. 7.–22. 8.)

Do petka, ko se bodo stikale poti žarčenja retrogradne Venere in Merkurja v levu, boste v središču pozornosti, kar že od torka izkoristite za srečanja, ki bodo v okviru vaših interesnih prizadevanj, umetniških, glasbenih, mednarodnih, študijskih, medijskih, finančnih, turistično-gostinskih ali čisto zasebnih, povezanih s povišanim srčnim utripom in spolnostjo. V sobotni noči bi lahko doživeli kaj norega.

DEVICA (23. 8.–23. 9.)

Na mednarodnem poslovnem ali počitniškem srečanju se lahko zadržite še do petka, nato pa boste morali spremeniti smer svojega delovanja, saj se bodo vaši možgani začeli ukvarjati s pomembnejšimi rečmi. Ljubimkanja s pozornost vzbujajočim posameznikom bo začasno konec. Pospravljanje, prenavljanje ali selitev v druge prostore ter obdelavo pridelkov in podatkov boste obvladovali kot dober gospodar.

TEHTNICA (23. 9.–23. 10.)

Zavedajte se, da vam bo Venera, čeprav retrograd­na, od torka do sobote nenehno prinašala poznanstva, prijateljstva in srečanja z ljudmi, ki so že kaj dosegli ali pa izgubili in se nameravajo znova lotiti podvigov. Ti so vezani tudi na vas, vaš denar, dobrosrčnost, umetniško in spolno očarljivost. Previdnost ne bo odveč, zato se ob sumljivih znakih posvetujte s strokovnjakom.

ŠKORPIJON (23. 10.–22. 11.)

Na pompozne ljudi boste alergični še do petka, saj se vam bo zdelo njihovo ravnanje močno sumljivo. Račune boste sproti preverjali, da bi lahko še pravočasno protestirali proti poskusu goljufije. Vaša popotniška malha naj ne bo prepolna, ker bi jo težko prenašali sami, razen če bi se vam kdo ponudil, da vam pomaga. Od sobote vam bo nosač duhovno, čustveno in spolno vse bližji.

STRELEC (22. 11.–22. 12.)

Prvotni načrti za poletje in z nepremičnino, ki naj bi jo podedovali, se vam bodo podirali, zato jih boste morali prilagoditi nepotrpežljivemu partnerju, dolgim zapuščinskim in drugim pravnim postopkom. Razbremenitev od napetih odnosov z bližnjimi vam bo prinesel pogovor s prijateljem, analitikom, ki bi ga najraje obdržali v svojem objemu. Nekateri boste po petkovem prepiru to tudi storili.

KOZOROG (22. 12.–20. 1.)

Dnevi za uživanje na morju, jezeru ali raftingu po zeleno­modri reki bodo sreda, četrtek, nedelja in ponedeljek, predvsem ob urah, ko ne bo slutiti temnih oblakov niti nad vašimi odnosi z najbližjimi. Medtem ne pozabite poskrbeti za starejše svojce in se zanimati za napredovanje del pri prenavljanju vaše nepremičnine. Samski lahko srečate privlačno simpatijo med kolesarji, pohodniki ali razigranimi kopalci.

VODNAR (20. 1.–19. 2.)

Venera vam ni obrnila hrbta, le spoznati morate njene pozitivne vplive v odnosih s simpatijo, ki se zanima za vas in vam poskuša pomagati pri delih, za katera ste najbolj nadarjeni. Zaupljivi pogovori v senci hišice na deželi, manj obljudeni obali, na gozdni poti vaju bodo zbližali, da bi se najraje kar tam ljubili do zore. V torek, petek in soboto iščite dragocen predmet, ki vam je bil odtujen – tatvin pa še ne bo konec.

RIBI (19. 2.–20. 3.)

Razjarjenost zaradi omejitev, ki vam jih povzroča gibanje nevarnih živali, neprijetnih ljudi, nered v prometu ali slabše zdravje, boste najbolj izničili z delom, ki vas veseli, saj so vaši pridelki, izdelki ali dobra dela tako pozitivni, da razveseljujejo tudi druge, ne le vas. S svojo iznajdljivostjo boste prihranili nekaj denarja in časa, tega pa uporabili za srečanja s seksi osebo, ki vam je pisana na dušo.


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)