Tedenski horoskop od 12. do 18. septembra: Za kar pet znakov finančno uspešni dnevi (Piše: Stane Padežnik)

Dnevi pred nami prav vsem prinašajo spremembe.

12.9.2023 ob 6:05 | Foto: Gettyimages

Slika avtorja - Stane  Padežnik Piše:

Stane Padežnik

Astrolog

Tedenski horoskop od 12. do 18. septembra: Za kar pet znakov finančno uspešni dnevi (Piše: Stane Padežnik)

OVEN (21. 3.–20. 4.)

Najbolj povezovalno boste delovali v torek, soboto in nedeljo, ko boste za drugimi popravljali tisto, kar so vam naprtili ali kar so opravili malomarno. Zapletom zaradi retrogradnega Merkurja se ne boste mogli povsem izogniti, vam bodo pa težave prinesle priložnost, da kaj izboljšate.

Pri delu in športu pazite, da se ne poškodujete, lahko pa se pustite ujeti občudujočim pogledom enako urejene osebe, kot ste sami.

BIK (21. 4.–21. 5.)

Še po mlaju ne boste povsem zadovoljni s svojim življenjem in zdravjem, saj se vam bodo želje močno povečale. Če jih ne boste usklajevali z realnimi možnostmi, boste verjetno hudo razočarani.

Z občasnim delom vam bodo prihodki narasli, toda izdatke bi veljalo zmanjšati. Velik potroš­nik vaših prihodkov se sam od sebe ne bo nehal zajedati v vaš proračun, če ne bo prisiljen sam zaslužiti.

DVOJČKA (21. 5.–21. 6.)

Delujte umirjeno, da se ne bi še bolj zapletli v lastne pomote in prenagljena dejanja. Od nedelje vam bo šlo že bolje. Izkušnje vas bodo izučile, da imejte kopije pomembnih podatkov in rezervne naprave.

Za pravičen izračun dajatve si priskrbite verodostojne dokumente. Med izobraževanjem in svetovanjem vam bo trepetalo srce, saj vas bo nekdo pritegnil s svojo prešernostjo in šarmom.

RAK (22. 6.–22. 7.)

Z vzgonskimi energijami mlaja boste želeli delo opraviti čim bolj natančno, toda zapleti še niso izključeni. Nakopičeni odpadki naj vas ne zmotijo, saj bodo nekateri še uporabni.

 

Z energičnimi prijemi se vam lahko marsikaj zdrobi in škoda se bo povečala. Nove projekte prestavite na čas od nedelje, tako kot zmenke z nekom, ki vam ugaja. Finančni učinki vašega dela bodo v ponedeljek že zelo vidni, pridelki pa obilni.

LEV (23. 7.–22. 8.)

V službi in pri drugih poslih bodite dokaj potrpežljivi, da se vam zastavljeno delo in ugodni odnosi ne bi spričo delovanja mlaja in Merkurjevega obrata povsem podrli.

Informacije, ki jih boste zbirali in jih sami na novo pripravljali, bodo bolj zanesljive od nedelje. Z dobršno mero natančnosti boste dosegli dobre učinke in si lahko obetali večje prihodke ali zadetke. Med slednjimi bo tudi izredno šarmanten ljubimec.

DEVICA (23. 8.–23. 9.)

Do mlaja se vam lahko še vse postavi na glavo. Kar ste si zamislili, bo daleč od tistega, kar boste storili do ponedeljka. Svoj umski in premoženjski kapital dobro unovčite, pri tem pa se čim bolj prilagodite okolici, partnerjem, saj z uporništvom ne boste pridobivali novih zaveznikov.

Čustvom bi težko dovolili, da vas prevzamejo, ko boste sklepali ljubezensko zvezo in načrtovali prihodnost.

TEHTNICA (23. 9.–23. 10.)

Želeli bi še bolj napredovati, a če bodo vaše ambicije drugi občutili, kot da jih hočete nadzirati, bodo zaostrili kritiko do vas.

Ob koncu tedna bodo prišli v ospredje vaša prefinjenost, morala, visok estetski čut, bojevitost in tekmovalnost. Te vrline preizkusite na odru ali tekmovališču in nagrajeni boste. Le v ljubezenskem odnosu jih bo partner razumel, kot da ste nestrpni ali bolni.

ŠKORPIJON (23. 10.–22. 11.)

Vaših plemenitih misli in dejanj ne bodo razumeli, če jih boste prikrivali ali jih izražali ostro ali dvoumno. Morda jih bo razumel samo tisti, ki je na isti valovni dolžini kot vi, je na položaju ali duhovni stopnji, ki jo vi cenite.

V oddaljenih krajih se boste bolje počutili, srce pa vas bo skelelo, ker bi lahko bilo neuslišano. Vključevanje v skupnost ali kolektiv bo lažje od ponedeljka, ko se boste pogovorili tudi o denarju.

STRELEC (22. 11.–22. 12.)

Do mlaja bo bolje, če se boste posvečali zaključevanju del in zadev, ki še niso narejena do zrele faze. Pri tem ne bodite bolezensko natančni, saj vam tega retrogradni Merkur in dohodki ne bodo dopuščali.

Hitreje in lažje boste napredovali, se veselili čudovitega videza in izida od nedelje, ko ne bo več toliko ovir. Na pot se podajte s tistim, ki mu zaupate in s komer sta soglasna, ali se ljubita.

KOZOROG (22. 12.–20. 1.)

Energije mlaja vam bodo morda prinašale izzive pri raziskovanju področja, za katero ste si priskrbeli moderne naprave. Računajte pa, da vas bodo do nedelje ovire precej utrudile, zato boste potrebovali razvedrilo.

Vanj vključite tiste ljudi, starše, partnerja ali ljubečega prijatelja, ob katerih se najbolj sprostite, zabavate in se tudi brez zadržkov objemate. Z zdravjem in financami še ne boste povsem zadovoljni.

VODNAR (20. 1.–19. 2.)

Nekaj znakov, da bi vam morda le odobrili napredovanje in višjo plačo, upoštevajoč doseženo izobrazbo in leta delovnih izkušenj, boste zaznali, kar pa še ne bo zagotovilo, da bi se postopek tudi pospešil.

S priložnostnimi deli in popravili lahko pridete do priboljškov in dodatnega zaslužka, posebno če ste zelo praktični in morda muzikalični. Ob primernih ritmih se utegnete zaljubiti v sanjske obline.

RIBI (19. 2.–20. 3.)

Vaše visoke delovne in karierne ambicije ter ljubezenska hrepenenja bi lahko bili za nekaj časa povsem v neskladju z možnostmi. Mlaj in retrogradni Merkur nasproti vas vam bosta dopuščala uresničiti prvotne načrte.

Zaslužka morda ne boste imeli toliko, kot si ga želite in ste ga pričakovali, bo pa sodelovanje s partnerjem ali dobrim sodelavcem obrodilo sadove in utrdilo srčno zvezo.

Preberite še: Kitajski horoskop za jesen: Trem astrološkim znakom se obeta veliko bogastvo

Morda vas zanima tudi: Jasnovidka Aleksandra Winkler Drole: Vidim množično selitev Slovencev


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)