Tedenski horoskop od 11. - 17. julija: Tu so strasti polni dnevi (Piše: Stane Padežnik)

Preberite solarno-karakterni horoskop za teden od 11. do 17. julija 2023.

11.7.2023 ob 1:45 | Foto: Gettyimages

Slika avtorja - Stane  Padežnik Piše:

Stane Padežnik

Astrolog

Tedenski horoskop od 11. - 17. julija: Tu so strasti polni dnevi (Piše: Stane Padežnik)

OVEN (21. 3.–20. 4.)

Tudi iz ležalnika boste lahko delovali v več smereh ljubiteljsko in profesionalno, tako bo vaše dopustovanje napolnjeno s smiselno vsebino. Če pa boste ob svojem dragem ali otrocih z navedenim pretiravali, se vam bodo ob koncu tedna v odnosih približali nevihtni oblaki.

Skrb za dobro postavo in počutje boste lahko od srede do sobote dopolnjevali z dobrimi deli in razveseljevan­jem okolice.

BIK (21. 4.–21. 5.)

Dopust ali počit­niško upočasnjen delovnik si boste lahko naredili z izbranimi vsebinami, s katerimi se boste pohvalili pred drugimi, saj vam bo pri izstopanju pomagala Venera. Svojo vedrino, dobrote, srčnost, ustvarjalnost boste imeli priložnost pokazati pred zbranimi na zabavnem večeru.

Če si boste privoščili preveč dobrega, poskrbite še za dodaten prihodek in ne računajte samo na pokrovitelja.

DVOJČKA (21. 5.–21. 6.)

Z Merkurjevo in Venerino ognjevitostjo bodo vaše počitnice popestrili raznoliki podvigi ter erotično nabiti govori in gibi, ki bodo le uvod v nekaj še bolj vročega. Potrebovali boste ljubimca, ki bo znal razbrati, kaj vam ugaja, in vam bo sledil kot zaljubljeni delfin.

Vtiranje kreme za sončenje ne bo zadoščalo, moral se bo še kako drugače potruditi in ne zaspati pred zgodnjimi jutranjimi urami.

RAK (22. 6.–22. 7.)

Od zadnjega krajca do mlaja je teden, ko bi si morali odpočiti, umiriti delovni ritem in postoriti samo najnujnejše. Uživanje v radostih poletja v naravi, ob potočku, na morju, praznovanje v družbi domiselnih prijateljev in najbližjih vam lahko obnovi moči in pozdravi občutljive točke.

Ubiranje novih poti s partnerjem ali privlačnim poletnim znancem bo poučno in tudi erotično razburljivo.

LEV (23. 7.–22. 8.)

Z Merkurjevimi energijami bo vaša venerijanska privlačnost še močnejša. Delovno aktivni jo boste uporabljali v službi, dopustniki pa v svoji okolici med gosti, kopalci, v trgovini, lokalu na prostem, na barki, pomolu, odru ali plesišču.

Zaljubljeni v umetniško ustvarjanje boste dobro tržili svoje umetnine, željni strastnega seksa pa se že sporazumevali s kom za pobeg na odmaknjeno nudistično plažo.

DEVICA (23. 8.–23. 9.)

Marsove in Merkurjeve energije vas bodo silile k dejavnostim, ki vam ne bodo dovoljevale preveč počitka. Umsko in fizično popolnoma pri delu boste hoteli preurediti vse, kar vas je zadnje čase motilo. Paziti pa boste morali, da se med četrtkom in soboto ne spravite v težave.

Dobri odnosi s kom se lahko tedaj porušijo! V ljubezni ne bodite nepotrpežljivi, posebno če se bo vaš izbranec hotel s čim postavljati.

TEHTNICA (23. 9.–23. 10.)

Na poletnem taboru, organizirani skupinski dejavnosti, lahko na križarjenju med otoki, gosti ali kopalci, pri nastopanju pred občinstvom in druženju z imetniki luksuznih stvari se boste počutili sprejete in opažene, če bo slišen vaš glas in opazen stas z ekstravagantnim slogom oblačenja in obnašanja.

Zrasel vam bo ponos in prihodek, ko se bo za vas zavzel nekdo, ki bo hotel v vas prižgati baklo strasti in ljubezni.

ŠKORPIJON (23. 10.–22. 11.)

V torek se bo začel vaš dopust ali pač dvojni delovnik, morda nadomeščanje koga od sodelavcev in ukvarjanje z nemirnimi ali živahnimi ljudmi. Na dolgem potovanju imejte s seboj vse, kar je potrebno za kočljive situacije, tudi spretnega ljubimca, drugače boste na cilj prišli izgoreli in obupani.

Večja skupina popotnikov vam ne bo ustrezala, sami brez znanja jezikov in poznavanja kulture dežel pa bi bili lahko izgubljeni.

STRELEC (22. 11.–22. 12.)

Tudi če boste želeli uživati počitnice v mirnejšem okolju, s predvid­ljivim urnikom in aktivnostmi, ki bodo zdrave za vašo dušo in telo, se bodo našli razdiralci reda, ki vas bodo hoteli naučiti svojih pravil.

Med četrtkom in soboto bo bolje, če se pred truščem odpravite v varno zavetje in se z najbližjimi zatopite v družabne igre ali prebiranje literature, umetniških del. Ob pogledu na ljubljene in bančni račun boste presrečni.

KOZOROG (22. 12.–20. 1.)

Če bi še naprej ostali v zahtevnih delovnih ali bivalnih okoliščinah, bi doživeli strahovit pritisk in zdravstvene težave še pred soboto. V času neugodnega vremena se ne podajajte v gore, na morje ali na delo s težkimi delovnimi stroji.

Svojo zagnanost lahko tešite tudi na dopustu, pri tem pa ne zanemarite svojega partnerja. Skupaj se poleg ljubljenja lahko lotevate zapletenih iger.

VODNAR (20. 1.–19. 2.)

Pred vami bo nekaj praktično zahtevnih izzivov, ki vam bodo v veselje, saj vam sončenje ali ljubljenje ne bo zadoščalo. Stabilnost na vodnem plovilu lahko obdržite, če ne boste nenehno mislili na postavne kopalce ali zapeljivo, v družbi uveljavljeno osebo, ki vas tako zelo vzburja, da vas komaj noge držijo. Naredite prvi korak in videli boste, kako močan magnetizem se bo razvil med vama.      

RIBI (19. 2.–20. 3.)

Do četrtka in od sobotnega večera bodo valovi vaših in vajinih odnosov bolj umirjeni. Ne smete pa jih razpihovati z žarom kritiziranja, da vas ne bo zgrabil vrtinec nasprotnih sil Marsa in Saturna, ki bi razmerje vodil v globine in k potopu.

Silovitost misli, nemirnih nog in rok uporabite pri delu v naravi, v poslu, pri ustvarjanju v delavnici ali na orientacijskih poteh, povsod pa pazite nase.

Preberite še: Skrivna sporočila živali: Kaj pomeni, če pogosto videvate orla in kaj, če vrano

Morda vas zanima tudi: Kako si na počitnicah čim bolj napolniti baterije?


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)