Tehtnica in horoskop za leto 2023: Bodite pozorni na začetek leta!

Leto 2023 vsem, ki ste po horoskopu tehtnica, napoveduje nekaj nepričakovanih obratov.

14.11.2022 ob 7:09 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Tehtnica in horoskop za leto 2023: Bodite pozorni na začetek leta!

Zvezde v letu 2023 tehtnicam na splošno napovedujejo polaganje temeljev za srečo in uspeh. Njihova domišljija in kreativnost bosta na vrhuncu, na dan bodo prišli vsi znani in skriti talenti rojenih v tem znaku.

Vpliv Saturna bo v življenje vnašal stabilnost, ničesar ne bo, kar bi oviralo njihov uspeh in delovanje.

V začetnih mesecih naslednjega leta bodo zaradi vpliva Jupitra bolj osredotočene na ljubezen, nato pa bodo več pozornosti namenjale financam.

Lahko se bodo pojavljale manjše težave z zdravjem.

Posel bo cvetel, naslednje leto se jim ne obetajo večji pretresi na tem področju. Sploh ne v negativnem smislu, se pa lahko zgodi kaj nepričakovanega, kar bo pozitivno vplivalo na kariero.

Družinsko okolje bo prijetno in umirjeno, študentje bodo dosegli svoje cilje, napoveduje se napredovanje v karieri z znatnim povečanjem prilivov.

Tehtnice bodo naslednje leto zlahka uresničevale svoje ambicije.

Ljubezen

Vpliv Venere bo ugoden in bo opazen kot sreča v zakonu ali zvezi. Še neporočene tehtnice bodo uživale v odnosu in v drugi polovici leta se lahko nadejajo poroke.

Leta 2023 bodo uživale v družbi partnerja, veliko bo družabnih dogodkov in praznovanj, ki se jih bosta udeleževala skupaj.

En od razlogov za srečno zvezo bo dejstvo, da se bodo rojeni v znamenju tehtnice končno dodobra zazrli vase in v svoje potrebe, želje in pričakovanja. S tem bodo tlakovali pot do osebne in do sreče v zvezi.

Družina

V začetku leta 2023 bodo zadeve na tem področju sicer nekoliko turbulentne, a se bodo po mesecu aprilu obrnile na bolje.

Pod vplivom Marsa bo tedaj znotraj družine zavladala harmonija, planet akcije bo hkrati vse člane skupnosti spodbudil k aktivnemu delovanju v prid družine.

Čas do 22. aprila ne bo najbolj spodbuden za napredovanje otrok tehtnic, nato pa se bo to izboljšalo, kar se bo odražalo zlasti na področju izobraževanja in doseganja uspehov na športnem ali glasbenem področju.

Kariera

Na splošno bi lahko rekli, da bo leto 2023 tehtnicam z vidika kariere pisano na kožo in izpolnila se bodo vsa pričakovanja v smislu kariere in poslovnega udejstvovanja.

Začelo se bo sicer nekoliko bolj počasi in stresno, pogoji ne bodo idealni, zlasti, ker tehtnice ne bodo deležne podpore s strani kolegov in sodelavcev.

Tedaj jim ne bo prestalo drugega, kot trdo delati in ostati zvest sebi.

Po mesecu aprilu se bodo stvari izboljšale, za kar bo najbolj zaslužen planet Saturn. Tedaj bodo projekti lažje izpeljani, znatnejša bo tudi pomoč kolegov in vodstva.

Finance

Čeprav kariera v začetku leta 2023 ne bo ravno cvetela, bodo denarni prilivi zaradi ugodnega vpliva Jupitra in Saturna dobri.

Denarja bo dovolj za sprotne izdatke in za naložbe ter varčevanje, od aprila naprej tudi za nakup luksuznih stvari.

Od tedaj se bodo zadeve na tem področju še izboljšale, skratka, s finančne plati se tehnicam obeta izjemno leto.

Zdravje

V začetku leta 2023 zdravje tehtnicam ne bo služilo najbolje. Okrepile se bodo kronične težave, pogosta bodo tudi akutna obolenja.  Za vse to bo kriv Jupiter.

Po mesecu maju bo bolje. Tudi po zaslugi več vadbe in bolj zdravega načina prehranjevanja. Izboljšalo se bo mentalno stanje.

Potovanja

V 2023 bodo imele tehtnice odlične pogoje za potovanja, tudi za daljša pohajkovanja. Izvzeti ne bodo niti krajši izleti, po mesecu aprilu bo več potovanj povezanih s poslom.

Večina teh bo prišla iznenada in če se jih rojeni v znaku tehtnice ne bodo ustrašili, jim bodo prinesli napredek tako na poslovnem kot na zasebnem področju.

Skratka

Leto, 2023 bo za tehtnice v večini pogledov odlično. Malce več pozornosti velja posvetiti zdravju, sicer bodo, po nekaj manjših pretresih, domala povsod pogoji za uspeh in srečo več kot spodbudni.

Povzeto po portalu zodiacsigns-horoscope.com

Preberite še: Ste po horoskopu lev? Leta 2023 se vam nasmiha sreča (poglejte, na katerem področju!)

Morda vas zanima tudi: Ste po horosopu rak? Leta 2023 se boste soočali s tem!


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)