Ste po horoskopu bik? Leta 2023 se vam na tem področju najprej obeta nekaj pretresov

Bikom leto 2023, ki je tik pred vrati, napoveduje kar nekaj vzponov, najprej pa tudi nekaj pretresov. Poglejte, na katerih področjih.

3.11.2022 ob 7:35 | Foto: Ganna Gavenko/Gettyimages | Avtor: M. FL.

Ste po horoskopu bik? Leta 2023 se vam na tem področju najprej obeta nekaj pretresov

Prvi trije meseci leta 2023 bodo za bike s poslovnega stališča odlični predvsem zaradi vpliva Jupitra. 

Nekaj več pretresov (v negativnem smislu) se rojenim v tem znaku v prvem obdobju leta obeta na področju ljubezni. Sčasoma se bodo zadeve tudi tu izboljšale.

Družinsko življenje bo v začetku leta nekoliko zapostavljeno, obeta se velik napredek na področju kariere, biki se lahko nadejajo zajetne finančne rasti, denar bo na njihov račun pritekal iz različnih virov, kar bo zlasti opazno v tretji četrtini leta.

Leto, ki prihaja, bo za bike ugodno za nove investicije, poslovneži bodo kovali velike dobičke, vsi načrtovani projekti bodo izvedljivi. Cvetelo bo tudi družabno življenje, močno se bo razširil njihov socialni krog.

Ljubezen

Kar zadeva ljubezni se bo leto 2023 za bike začelo nekoliko problematično. Pojavljale se bodo težave in spori v zvezi, vendar se bodo skozi leto zadeve na tem področju nekoliko umirile.

A le, če bodo biki v razmerju s partnerjem težave reševali preudarno in z veliko komunikacije. Z razumevanjem in pogovorom bo v odnos mogoče priklicati srečo in zadovoljstvo.

Družina

Zadeve na samem začetku leta z družinskega stališča ne bodo najbolj cvetoče. Razlog: biki se bodo bolj kot tej plati življenja, posvečali poslu, kar bo moteče za skladno družinsko življenje.

Tudi vpliv Saturna bo v tem obdobju v družinsko dinamiko vnašal nesoglasja, ta bo treba reševati sproti in se veseliti obdobja po aprilu 2023, ko se bodo zadeve umirile in izboljšale.

Vzdušje v družini bo tedaj postalo bolj veselo in sproščeno. Tako znotraj ožje kot širše družine, biki, ki imajo že odrasle otroke, lahko pričakujejo poroko katerega od njih, prav tako si lahko rojeni v tem znaku obetajo povečanje družine.

Kariera

Za podjetniške bike bo obdobje do maja 2023 izjemno. Na poslovne zadeve bosta vplivala Jupiter in Saturn, kar bo ustvarilo odlične pogoje za uspeh.

Ta bo mogoč tudi po zaslugi sodelovanja s kolegi, vodstvom ali drugih oseb, ki bodo doprinesli k ugodnemu dogajanju na tem področju, je pa res, da dodaten razmislek glede pomembnih odločitev nekje maja ne bo odveč.

Morda bi bilo pametno poiskati drugo mnenje ali nasvet profesionalca. Skratka, prenagljene odločitve morda ne bodo prave. Jupiter bo pozitivno deloval tudi na vse, ki se še šolajo in bo doprinesel k njihovemu uspehu.

Finance

Kot že rečeno, bo leto 2023 za bike zelo obetavno. Čeprav se bodo zaradi vpliva Jupitra v začetku leta pojavili nekateri nepredvideni stroški, se bodo zadeve kmalu izboljšale in od aprila bo čas tudi za večje izdatke, saj bo finančno stanje ugodno.

To bo denimo idealen čas za nakup nove nepremičnine.   

Zdravje

Zdravje bikov bo leta 2023 odlično. Planeti ne napovedujejo nobenih večjih pretresov, manjše težave, ki se bodo pojavile zlasti po 22. aprilu, ne bodo predstavljale resne grožnje zdravju in počutju ter bodo zlahka premagljive.

Bi pa bilo kljub dobrim obetom za bike priporočljivo, da si omislijo pravi režim vadbe ter prehranjevanja. V končni fazi to nikoli ne more škodovati.

Potovanja

Položaja Jupitra in Saturna bosta poskrbela, da se bo v bikih naslednje leto prebudila popotniška žilica. Potovanja bodo prijetna, za poslovneže tudi donosna, saj bodo na njih velikokrat združili prijetno s koristnim.

Biki, ki živijo v tujini, bodo obiskovali domače kraje.

Pod črto

Leto 2023 bikom obeta veliko priložnosti in novih možnosti. A njihove sadove bodo lahko želi le, če jih bodo znali izkoristiti ter bodo sprejemali prave odločitve, ki naj bodo tehtne, drugi člani družine pa se vanje ne smejo preveč vmešavati.

Morda bodo morali večkrat pokukati iz svoje cone ugodja ter udobja in v življene vnesti nekaj sprememb, katerim res niso najbolj naklonjeni, vendar bodo za fleksibilnost na koncu bogato nagrajeni tako z vidika odnosov kot s stališča napredovanja v karieri in zaslužka.

Povzeto po portalu zodiacsigns-horoscope.com

Preberite še: Horoskop: Teh 5 znakov bo v letu 2023 spremljala veliiika sreča

Morda vas zanima tudi: Horoskop: površni znaki, ki padajo na lep videz


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)