Ste po horoskopu oven? Leta 2023 lahko pričakujete to!

Poglejte, kaj leto 2023 na področju ljubezni, zdravja, kariere in financ prinaša vsem, ki ste rojeni v znamenju ovna.

2.11.2022 ob 6:25 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Ste po horoskopu oven? Leta 2023 lahko pričakujete to!

Z vidika položajev planetov bo za ovne leto 2023 dokaj zanimivo. Največ napredka se jim obeta na področju financ in družinskega življenja.

Zlasti na denarne zadeve bo najbolj vplival planet Jupiter, Venera pa bo poskrbela za veselje, srečo in pestro ljubezensko dogajanje.

Energija planetov bo prav tako omogočala snovanje novih socialnih stikov.

Napredek na poslovnem področju bo zasluga Saturna. Saturn v družbi Marsa pa bo vplival tudi na družinsko harmonijo.

Samim ovnom bo zdravje dobro služilo, morda pa bosta nekoliko zamajani zdravje in finančno stanje enega od članov širše družine.

Nekaj več previdnosti sicer ne bo odveč v odnosu s partnerjem ali zakoncem. Tam se napoveduje nekaj pretresov, ob nepravilnem postopanju lahko pride celo do razhoda, se bodo pa zadeve izboljšale v zadnjih treh mesecih leta 2023.

Tudi ovni, ki se še šolajo, se lahko v naslednjem letu nadejajo napredka na akademskem področju.

Ljubezenski horoskop za znamenje oven

Zadeve bodo cvetele. Samski bodo po zaslugi magnetne privlačnosti in strasti v svojo bližino pritegnili morebitne partnerje. Zlasti bo to opazno v prvih dveh četrtinah leta, druga polovica pa bo bolj namenjena soočanju z lastnimi čustvi in s pogledom vase.

Prav zato bo zadnja četrtina leta idealna za tvorjenje novih resnih zvez. Ta čas bo dober tudi za vse, ki bi radi nekoliko oživili ali obudili ljubezen v že obstoječi daljši zvezi. V prvi polovici leta 2023 bodo namreč zadeve malo bolj uspavane.

Družinsko življenje

Vse do maja 2023 bodo ovni imeli le malo časa za posvečanje družinskemu življenju. Več pozornosti bodo namenjali delu in poklicnemu udejstvovanju.

Nato pa bo z vidika družinske dinamike zavladala harmonija, obstaja veliko možnosti za povečanje družine, kar bo doprineslo k sreči.

Kariera

Zaradi vpliva Jupitra pogoji za napredovanje v karieri do maja 2023 ne bodo najboljši. Res je, da bodo ovni tedaj veliko energije vlagali v posel, a v resnici bi bilo bolje, če bi pozabili na napredovanje in tudi na velike poslovne načrte.

Karieristi bodo sicer imeli veliko podpore znotraj kolektiva, tako z vidika podjetja kot sodelavcev, a do maja bodo zadeve bolj kot ne stagnirale, kasneje se obeta povsem drugačna zgodba.

Dobički bodo rasli in prišel bo čas za nove projekte. Ovnom se v drugi polovici leta nasmiha novo poslovno partnerstvo, ki bo zagotavljalo izjemen finančni rezultat. Nezaposlenim se obeta delo, ki si ga že dolgo želijo, za kar bo največ zaslug imel Saturn.

Jupiter in Saturn bosta pozitivno vplivala tudi na akademske dosežke, obdobje po aprilu bo odlično za študente in druge, ki se še izobražujejo.

Finance

Jupiter in Saturn bosta poskrbela, da bo leto 2023 za ovne optimistično in donosno. Zlasti v drugi polovici leta se bodo odpirale nove priložnosti na tem področju.

Predvsem se tega dela leta upravičeno veselijo vsi, ki so vpeti v posle z nepremičninami.  Ovni se lahko dodatnega priliva nadejajo tudi iz naslova dedovanja.

Zdravje

Začetek leta 2023 z vidika zdravja ne bo ravno najboljši. Položaj planetov ne bo spodbudno vplival. Morda se bodo pojavile že malce uspavane kronične bolezni.

Po aprilu se bodo stvari obrnile na bolje. Izboljšalo se bo fizično, boljše bo mentalno zdravje. Med drugim po zaslugi dejstva, da se bo večina ovnov bolj posvetila zdravi hrani ter takšnemu načinu življenja na sploh.

Potovanja

Ovni se v naslednjem letu lahko veselijo kar nekaj potovanj. Te jim obljublja položaj Jupitra, ki jih bo popeljal v nove in zanimive kraje. 

Osebe, ki živijo v tujini, bodo po vsej verjetnosti obiskale rodne kraje, vendar pozor: tisti, ki se boste na potovanjih vozili sami, bodite posebej previdni. Vpliv lune ne bo vedno ravno najboljši.

Pod črto torej ...

Čeprav se leto 2023 ne bo začelo ravno najbolje, ovnom prinaša veliko lepega, tako v smislu novih doživetji, novih izkušenj, družinske dinamike, poslovnih priložnosti in napoveduje optimistično nadaljevanje ter prav takšen konec.

Ugodno postavitev planetov velja izkoristiti, je pa res, da rojenim v tem znaku ne bo škodovalo, če bodo nekoliko bolj praktični in se bodo, zlasti v prvi polovici leta, kolikor bo le mogoče izogibali sporom.

Povzeto po portalu zodiacsigns-horoscope.com

Preberite še: Horoskop: Teh 5 znakov bo v letu 2023 spremljala veliiika sreča

Morda vas zanima tudi: Horoskop: največji ciniki med astrološkimi znaki


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)