Ste po horosopu rak? Leta 2023 se boste soočali s tem!

Takšno leto 2023 se obeta vsem, ki so rojeni v znamenju raka.

7.11.2022 ob 1:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Ste po horosopu rak? Leta 2023 se boste soočali s tem!

Za rojene v astrološkem znamenju raka se v začetku leta 2023 napoveduje malce upočasnjen razvoj dogodkov, a se bodo zadeve z nadaljevanjem počasi postavile na svoje mesto.

Sicer se skozi vse leto obeta nekaj težav, s katerimi se bodo občutljivi raki primorani soočati in iskati rešitve zanje.

Na področju kariere bodo zadeve nekoliko majave, zlasti v prvi polovici leta se bodo pojavljale denarne težave. Akademski uspehi in na sploh napredek v življenju bo oviral položaj planetov.

Na kratko bi lahko povzeli, da se rojenim v tem znamenju obeta kar nekaj težav, za katere bo v največji meri odgovoren  Saturn.

Osnovni poudarek naj raki namenijo osebnostnemu razvoju. V začetku leta se obetajo stiske in težave, izvzeta ni niti čustvena preobremenjenost,  a s pravilnim soočenjem z zaprekami in z energijo, vloženo v njihovo premagovanje, se lahko raki nadejajo mirnejše druge polovice leta.

Tedaj se jim nasmiha več uspeha in blaginje.

Tudi finančna situacija spočetka ne bo rožnata, se pa bo občutno izboljšala proti koncu leta 2023. Tudi tedaj naj bodo vse investicije premišljene. Vse denarne odločitve naj bodo sprejete po realni presoji.

Ljubezen

Na ljubezenske zadeve bodo raki v letu 2023 primorani pogledati širše, vendar je prav to področje, kjer si lahko nadejajo največ harmonije. Na dogajanje bosta imela največ pozitivnega vpliva planeta Mars in Venera. Tudi Jupiter in Saturn bosta pripevala k harmoniji v resni zvezi.

Zakonsko življenje bo umirjeno, vse morebitne težave bodo zlahka rešljive.

Za rake, ki še iščejo partnerja, bo naslednje leto dobro leto. Vse okoliščine bodo odlične za spoznavanje novih oseb in za snovanje ljubezenskega življenja. Prav tako lahko raki pri iskanju ljubezni pričakujejo vso podporo in razumevanje bližnjih ter okolice.

Skratka, ljubezen bo vse leto cvetela.

Družina

Jupiter in Saturn bosta v 2023 poskrbela za mirno in skladno družinsko okolje. Vsa pričakovanja, povezana z družinskim življenjem, bodo izpolnjena brez večjih pretresov.

Zlasti obdobje po 22. aprilu bo spodbudno vplivalo na družinske odnose, vsaka težava, ki se bo pojavila, bo premagljiva in rešljiva.

Kariera

Na področju kariere se rakom v letu 2023 riše več izzivov in za uspehe bo potrebnega veliko truda. Poslovnežem in lastnikom podjetji se obeta kar nekaj težav in nesoglasji v odnosu s sodelavci in podrejenimi, prihajalo bo do nezdrave konkurence in pretirane tekmovalnosti, kar bo pripeljalo do dodatnih zapletov.

Po aprilu se bodo stvari izboljšale, zaposleni bodo deležni več podpore znotraj kolektiva in s strani vodstva.  V tem času se lahko nadejajo napredovanja in finančnih ugodnosti.

Finance

Finančni obeti za rake so v prvi triadi  leta 2023 dokaj skromni. Napovedujejo se večji odlivi in potrebno bo kar najbolj znižati stroške. Veliki nakupi so odsvetovani, bolj, kot na zapravljanje, se bo treba osredotočiti na varčevanje.

Od aprila naprej se bodo stvari izboljšale, dotok denarja bo bolj konstanten, tedaj bo šele nastopil čas za večje investicije.

Kljub vsemu velja upoštevati nasvet: nekaj denarja naj za vsak primeru vedno ostane na varčevalnem računu za potrebe družine. Prihaja pa tudi dobra vest za rake: lahko si obetajo priliv iz ugodno rešene pravne zadeve.

Zdravje

Pod vplivom Saturna bo zdravje v letu 2023 solidno. Prva četrtina leta bo lahko nekoliko bolj problematična, čim več pozornosti naj raki tedaj namenijo preventivi v smislu zdrave prehrane in rednega gibanja.

Meditacija bo pomagala pri premagovanju stresa in z njim povezanimi težavami z zdravjem.

Bo pa Jupiter ne glede na vse poskrbel, da večjih pretresov na področju zdravja vendarle ne bo.

Potovanja

Položaj Jupitra bo ugoden za potovalne podvige. Leta 2023 se rakom obetajo daljša in krajša potovanja, nekatera bodo povezana s poslom in v drugi polovici leta bodo ta po zaslugi novih poznanstev pripomogle k povečanju dobička. Ne bo pa njihov učinek opazen takoj, temveč na dolgi rok.

Nekaterim rakom se obeta s potrebami poslovanja povezana selitev, v vsakem primeru pa naj raki na potovanjih pazijo nase, storijo vse, da bi se zaščitili pred poškodbami in še nekaj: pazijo naj na svojo prtljago.

Pod črto

V leto 2023 naj raki stopijo pripravljeni na izzive, za lažje premagovanje teh naj se opirajo na prijatelje ter sorodnike.

Ne glede na vse, kar se jim bo pojavilo na poti, naj bodo odkriti in zvesti sebi. Osredotočenost in previdnost jim bosta prav tako pomagali pri reševanju težav.

Čeprav se leto na nekaterih področjih ne bo začelo najbolj obetavno, pa bo s pravilnim postopanjem, z aktivnim reševanjem težav in s trdim delom kasnjene prijaznejše do vseh, ki so rojeni v znamenju raka. Le pasivnosti in malodušju se ob večjih ali manjših pretresih ne smejo predati. 

Povzeto po portalu zodiacsigns-horoscope.com

Preberite še: Če ste po horoskopu dvojček, se lahko res veselite leta 2023 (poglejte, zakaj!)

Morda vas zanima tudi: Ste po horoskopu oven? Leta 2023 lahko pričakujete to!


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)