Najsrečnejši dnevi v februarju: poglejte, katerih se res lahko veselite

V letošnjem februarju bodo zaradi pozitivne energije in dobrega vzdušja trije dnevi posebej spodbudni.

31.1.2023 ob 8:20 | Foto: Maksym Belchenko/Gettyimages | Avtor: M. FL.

Najsrečnejši dnevi v februarju: poglejte, katerih se res lahko veselite

Februar je mesec, v katerem se začne zima počasi poslavljati. Dnevi so daljši, več je svetlobe, kadar si sonce utre pot skozi oblake, že prijetno greje, ptički pojejo glasneje.

Astrologi pa pravijo, da bodo v letošnjem drugem mesecu v koledarju trije dnevi posebej srečni, kajti prežemala jih bo pozitivna energija in ko bodo nastopili, bo praktično vse mogoče.

Kateri so ti dnevi, razkriva sensa.rs.

2. februar: zrcalni datum

Na ta dan se pojavi zaporedje števil 2.2. in predstavlja zrcalni datum. Tedaj bodo zadeve, ki običajno niso, bolj jasne, saj omenjeni datum pomaga odpreti oči in razumeti stvari, ki so se zgodile v bližnji preteklosti.

To je dan, ko bi se morali vsi zamisliti nad svojimi dejanji, njihovimi posledicami in delovati po načrtih. Število dve namreč okrepi moč volje, zagotavlja energijo, motivacijo ter prinaša dodaten zagon želji po uspehu.

Povedano drugače, na ta dan praktično ni ovir.

5. februar: konjunkcija Venere in Marsa

Povezovanje ali konjunkcija teh dveh planetov ima močan vpliv na dogajanje na Zemlji. Na prvi dan tega pojava bo izrazitejši občutek moči, razmere bodo ugodne za ukvarjanje s poslom in za področje ljubezni. Idealni bodo pogoji za skladne odnose, zlasti znotraj intimnih zvez.

To bo dan kot nalašč za sproščanje, lahko doma, lahko v družbi prijateljev ali posebne osebe. Pozitiven vpliv vsega, kar se bo tedaj dogajalo ali kar boste počeli, bo še dolgo opazen.

11. februar: Merkur stopa v Vodnarja

Tretji močan dan bo dan, ko bo Merkur prešel v vodnarja. Merkur se v tem znaku počuti čudovito in to bo čas, ko se bo prebudila želja po znanju in osvajanju novih spretnosti.

Tedaj je najpomembneje poslušati svojo intuicijo in se ne ustrašiti novih izzivov.

11. februar bo dan, ko bo vsak imel možnost izboljšati se, je pa tudi idealna priložnost za spremembe v življenju: kupite nov kos pohištva ali se podajte na potovanje. Nič od tega nikoli ne boste obžalovali.

Preberite še: Končno obstaja izraz za enega od mojih najljubših občutkov (piše Danaja Lorenčič)

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Teh 5 znakov bo v letu 2023 spremljala veliiika sreča


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)