Horoskop: znaki, ki (praviloma) nikoli ne varajo

Poglejte, ob katerih astroloških znakih se boste v razmerju počutili najbolj varno.

11.6.2022 ob 8:56 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

 Horoskop: znaki, ki (praviloma) nikoli ne varajo

Nekateri cenijo tisto, kar imajo, spoštujejo partnerja in o varanju praktični ne razmišljajo. Če iščete pravo ljubezen, je dobro vedeti, da obstajajo astrološki znaki, ki slovijo po svoji zvestobi. Kateri so takšni, razkriva portal PinkVilla.

Bik

Znamenje, ki ga le redko zapelje skušnjava. Zato tudi varanje ni v njegovi domeni. Rojeni v tem znaku so zelo romantični in hrepenijo po pravi ljubezni. Njihova predanost je že skoraj pregovorna.

So vztrajni, odločni in zaradi teh lastnosti nad zvezo zlepa ne obupajo, če pa že, razmerje na pošten način končajo in zaradi nezadovoljstva v zvezi nikoli ne skačejo čez plot.

Rak

Raki prisegajo na večno ljubezen in so obsedeni z iskanjem sorodne duše. Ko jo najdejo, ne bi storili ničesar, s čimer bi ogrozili odnos, temveč se trudijo, da bi ta kar najbolj cvetel in rastel.

Raki so izjemno lojalni, zaščitniški in pozorni do svojih najbližjih. Storili bi vse, da bi jih zaščitili in prav tako vse, da jih ne bi prizadeli.

Riba

Ribe prezirajo varanje. One zaživijo v družbi osebe, ki jim veliko pomeni ter se posvečajo globokemu, čustvenemu ter duhovnemu povezovanju z njo.

Rojeni v tem znaku so izvrstni ljubimci, cenijo intimo, so predani in jim je koncept varanja nekaj povsem tujega ter neprimernega.

Škorpijon

Laži, krivice in varanje prezirajo. Od parterja pričakujejo popolno zvestobo, prav to lahko partner pričakuje od njih. Slovijo kot predani in izjemni ljubimci, nanje se je mogoče vedno zanašati, pripravljeni so stati ob strani v dobrih in slabih trenutkih.

Ko se škorpijon zaljubi, je za partnerja pripravljen storiti vse, zagotovo pa ga nikoli ne bi hotel prizadeti z nečim tako podlim, kot je prevara.

Preberite še: Serijska ljubica svetuje: počnite to in nikoli vas ne bo prevaral

Morda vas zanima tudi: Serijska ljubica iz lastnih izkušenj: »Tako moški najpogosteje lažejo svojim soprogam«


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)