Veliki ljubezenski horoskop za december 2021

Poglejte, kaj vsakemu od astroloških znakov na ljubenskem področju za december napovedujejo zvezde.

1.12.2021 ob 5:05 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Veliki ljubezenski horoskop za december 2021

Kaj obetajo zvezde tistim, ki so v zvezi in onim, ki so samski? Se bodo nesrečne ljubezni končale ali bodo prerasle v srečne zveze? Bodo samski končno našli sorodno dušo ali bodo začeli uživati v tem, da so sami? Komu se obeta zakon in komu ne?

 Odgovore na vse to vam prinašamo spodaj, kjer razkrivamo, kakšne načrte imajo v zadnjem mesecu leta za vse astrološke znake zvezde.

Oven

Rojenim v tem znaku december prinaša nova poznanstva, prijateljstva in samskim tudi priložnost za novo ljubezen. Osamljeni ovni bodo spoznali zanimivo osebo, ki bi lahko postala njihov življenjski sopotnik. Povsem platonski odnos bo namreč prerastel v nekaj več.

Ovni, ki so v zvezi ali zakonu, bodo v zadnjem mesecu leta pozabili na nesoglasja in morebitna trenja ter bodo uživali v skladnih in harmoničnih odnosih s svojim partnerjem.

Težave bodo, vse do konca leta, zagotovo v drugem planu.

Bik

Položaj planetov rojene v tem znaku opozarja na nepredvidljive spremembe, ki se bodo lahko zgodile v njihovem življenju. Samskim se obeta poznanstvo z morebitnim partnerjem, vendar pozor, da zaradi nepozornosti ne bi zamudili priložnosti.

Biki v razmerju bodo skušali v odnose vnesti več harmonije in stabilnosti. Uspelo jim bo le, če se bosta s skupnimi močmi trudila oba partnerja.

Dvojček

V prvi polovici meseca decembra položaj planetov ne bo ravno najbolj spodbuden. Zato pri dvojčkih trud, da bi v osebno življenje vnesli red, ne bo vedno poplačan. Samski dvojčki naj se raje bolj posvečajo drugim vidikom življenja in naj trenutno nekoliko pozabijo na iskanje ljubezni.

Dvojčki v zvezah bodo deležni več bližine s partnerjem. Zlasti bo to opazno v času prazničnih dni. Nekateri od njih se bodo odločili za povečanje družine.

Rak

Glede na astrološko napoved, je zadnji mesec v letu za rake ljubezni zelo naklonjen čas. Za tiste v razmerju zvezde priporočajo naslednji korak, saj pozimi sklenjene zakone označuje posebna trdnost.

Samski raki bodo proti koncu decembra spoznali sorodno dušo. Priporoča se, da pozornost usmerijo na nekoga v prijateljskem krogu. Kaj lahko je v njem oseba, ki do raka že dlje goji romantična čustva. Do usodnega spoznanja lahko pride na novoletni zabavi.

 

Lev

Levi v razmerju bodo v zadnjem mesecu leta doživljali druge medene tedne, samski bodo imeli manj sreče.

Obeta se jim sicer romantično srečanje, a je le malo možnosti, da bi to pri večini preraslo v nekaj več.

Devica

Zadnji mesec leta za device ne bo najbolj prijeten. Na obzorju so namreč spori in nesoglasja. Device v zvezi nikakor ne bodo razumele življenjskega sopotnika, kar bo vodilo v mnoga trenja.

Situacija se bo drastično spremenila v zadnjem tednu decembra, ko planeti napovedujejo več romantike in boljšega razpoloženja.

Tehtnica

December se bo tehtnicam odkupil za vse slabo, kar so doživljale med letom. V zakonu ali zvezi si lahko nadejajo idile in popolne podpore soproga.

Samske tehtnice se bodo usodno zaljubile. To bo prišlo povsem nepričakovano in pomembno je, da si pustijo odprto srce.

Škorpijon

Ljubezen in romantika ne bosta prioriteti rojenih v tem znaku. Škorpijoni se bodo namreč povsem prepustili poslu in karieri, zasebno življenje bo tako pristalo na stranskem tiru.

Tisti, ki bodo vendarle več pomena namenili strasti, lahko pričakujejo srečanje z zanimivo osebo. To bi lahko preraslo v nekaj več, zaradi hladnosti in nerazpoloženosti za nežnosti, ki bo zadnji mesec leta značilno za škorpijone, pa do tega najbrž ne bo prišlo.

Strelec

Osamljeni pripadniki tega znamenja bodo v res neobičajnih okoliščinah spoznali osebo, ki bo nato v njihovem življenju odigrala zanimivo vlogo.

Strelci v zvezi bodo iskali harmonijo med zakonskim življenjem in željo po avanturi. Prva polovica meseca bo idealna za sklepanje zakona ali za povečanje družine.

Kozorog

Družinski kozorogi bodo nenadoma začutili željo po novih čustvih in avanturah, kar bo lahko pripeljalo do nepremišljenih potez.

Morebitna afera, ki bi se iz tega lahko razvila, ne bo prinesla pričakovanega zadovoljstva, bo pa močno ogrozila zakon. Samski kozorogi pa: brez skrbi se prepustite novi romanci. Negativnih posledic za vas praktično ne bo (razen morda zlomljenega srca).

Vodnar

Zadnji mesec leta rojenim v tem znaku obljublja tako prijetne trenutke kot razočaranja. Vodnarji v zvezah naj bodo pozorni na morebitno izdajo ljubljene osebe.

Za samske pripadnike tega znaka, ki si želijo romantike, pa dobra novica: lahko si obetajo srečo. Odnos z osebo, ki so jo pred kratkim spoznali, se bo hitro razvijal v pravo smer.

Riba

Rojeni v znamenju ribe so edini, ki jim december na področju ljubezni ne prinaša nobenih sprememb. Tisti, ki iščejo ljubezen, ne bodo imeli sreče.

Ribe, ki so v zvezi, so lahko mirne, saj se jim ne obeta nič usodnega z vidikov sporov in nesoglasji, žal pa tudi z vidikov ljubezenskih izjav in romantičnih gest ne. Vse bo teklo kot po starem.

Povzeto po portalu Kurir

Preberite še: Horoskop: Ti astrološki znaki se bodo to zimo zaljubili

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Seksi lestvica od najboljšega do najslabšega ljubimca zodiaka


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)