Horoskop: Trije pari astroloških znakov, ki se ves čas prepirajo

Nekatere kombinacije astroloških znakov res niso najbolj posrečene.

16.5.2021 ob 5:10 | Foto: Dušan Petkovič/Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Trije pari astroloških znakov, ki se ves čas prepirajo

Zvezde vplivajo na številna življenjska področja, ljubezen pri tem ni izvzeta. Tako za nekatere pare astroloških znakov velja, da tvorijo skladne in vzorne zveze, za druge pa, da so, če se združijo, kot psi in mačke.

Najbrž tudi sami poznate vsaj en par, ki si je vedno v laseh in se za vsako figo prepira. Velika verjetnost je, da sta partnerja v njem rojena v astroloških znamenjih, katerim ni dano osnovati mirnega pristana. Rojeni v teh so si vedno v laseh.

Lev in vodnar

Medtem ko želijo biti levi vselej v ospredju in pod žarometi, so vodnarji njihovo čisto nasprotje. Oni se radi posvečajo vsem drugim, le sebi ne ter so raje, kot v središču pozornosti, v ozadju, kjer delujejo tiho in neopazno.

Potrebe levov in vodnarjev se tudi z drugih vidikov na moč razlikujejo: levi cenijo luksuz, vodnarji so skromni, levi so glasni, vodnarji tihi, levi so opazni, vodnarji raje skriti. Več kot dovolj razlogov, da partnerja, ki sta rojena v teh dveh znakih, zlepa ne najdeta skupne besede.

 

Oven in škorpijon

Tudi zaljubljenca, zakonca ali partnerja v teh dveh znakih sta si pogosto v laseh. Po naravi sta oba zelo trmasta in ne popuščata za nobeno ceno. Imata jasna stališča in norme, od katerih ne odstopata in velikokrat glasno ter burno izmenjujeta svoje poglede na svet.

Zanju sta takšni komunikacija in obnašanje povsem običajni ter sprejemljivi, bolj neprijetno je konstantne spore in burne razprave poslušati tistim, ki paru, v katerem sta združena oven ter škorpijon, delajo družbo.

Devica in riba

Ribe so zelo čutni posamezniki, zato se v razmerju z devico ne znajdejo najbolje. Rojeni v tem znamenju namreč prisegajo na razum in disciplino, težnje po pravilih, jasnih strukturah in disciplini pa sanjave in čustvene ribe ne morejo razumeti.

Zato ta dva znaka ne zmoreta najti skupne besede in prav različni pogledi na življenje so največkrat razlog, da se zveza med njima praviloma ne obnese.

Povzeto po portalu Miss7

Preberite še: Od tehtnice do škorpijona: najmanj in najbolj strastna znamenja

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Čemu se tudi v prid ljubezni niste pripravljeni odpovedati (glede na vaš znak)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)