Horoskop: Rojene v teh 3 astroloških znakih še letos čaka nova ljubezen

Čeprav do najdaljše noči v letu ni več daleč, se nekaterim astrološkim znakom še pred njo nasmiha nova romantična zgodba.

20.10.2020 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Rojene v teh 3 astroloških znakih še letos čaka nova ljubezen

Kaotično leto 2020 se naglo bliža koncu. Vendar se bo v mesecih, ki so še pred nami, nekaterim astrološkim znamenjem veliko dogajalo.

Samskim, rojenim v določenih znakih, se namreč glede na astrološke napovedi, še pred koncem leta obeta nova ljubezen. Katerim trem bodo zvezde s tega vidika prav posebej naklonjene, napoveduje Miss 7.

Rak

Samskim rakom se pred koncem leta 2020 obetajo metuljčki v trebuhu. Letni čas, ki prihaja, je idealen za razvajanje v dvoje v toplem domu, kar boste z novo ljubeznijo zagotovo dodobra izkoristili.

In najboljše od vsega: osebo, ki bo pospešila vaš srčni utrip, že poznate, čeprav se vam sploh še ne sanja, da bo vajino poznanstvo ali prijateljstvo pred novim letom preraslo v nekaj več.

A izkazalo se bo, da so zadeve včasih drugačne, kot so videti na prvi pogled. Dokler se v to ne prepričate, uživajte in se pustite presenetiti.

Lev

Samski levi boste na novo odkrili sebe. Končno ste namreč pripravljeni odpreti srce in se prepustiti ljubezni.

Že dolgo niste čutili poplave hormonov, spremembe pa se lahko nadejate proti koncu leta, ko vas bo zadela Amorjeva puščica, s pomočjo katere boste spoznali svojo, celo vam neznano plat.

Riba

Ribe ste pravi romantiki. Hitro se zaljubite in brezglavo spustite v razmerje, kar vas neredko pripelje v razočaranja.

Vendar bo tokrat drugače. Končno boste srečali nekoga, s katerim bo spogledovanje preraslo v pravo ljubezen. In še pred novim letom se boste lahko prepričali, da ta ne živi zgolj v pravljicah.

Preberite še: Horoskop: Najboljši način sproščanja glede na vaše znamenje

Morda vas zanima tudi: Horoskop: V teh znakih rojeni moški se zlepa ne pustijo ujeti


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)