Horoskop razkriva: Je Ben za J.Lo res boljša izbira od Alexa?

Kaj o ujemanju Jennifer Lopez z dvema moškima v njenem življenju pravijo zvezde.

25.8.2021 ob 5:05 | Foto: Scott Barbour/Gettyimages, Instagram | Avtor: M. FL.

 Horoskop razkriva: Je Ben za J.Lo res boljša izbira od Alexa?

Jasno je, da se Jennifer Lopez dobro ujema z levi. Kajti to je po horoskopu njen bivši, Alex Rodriguez in njen sedanji, Ben Affleck.

Kaj pa, ko gre za še druge astrološke značilnosti? Je bolj kompatibilna s prvim ali drugim? Takole na to vprašanje odgovarjajo zvezde.

Levi se razumejo med seboj

Razmerje dveh enakih astroloških znamenj je lahko recept za katastrofo ali za uspeh. Ko gre za leve, velja slednje. Da, lev je po horoskopu tudi Jennifer in dva kralja živali v zvezi sta definitivno prava stvar.

Kajti oba sta predana, velikodušna in kar je najboljše: dobro se zavedata svoje vrednosti, se vzajemno cenita in spoštujeta.

Pevka in igralec imata mesec v škorpijonu, kar pomeni, da se odlično skladata tudi na globlji čustveni ravni. Oba gojita veliko intenzivnih čustev, saj je znano, da so osebe, ki imajo mesec v škorpijonu, človeku, s katerim so v zvezi, izjemno predane.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ben Affleck & JLo (@benniferreboot)

A-Rod ima mesec v znamenju rib. Tako riba kot škorpijon sta vodni znamenji in se lahko medsebojno močno povežeta. V osnovi so vsi trije glavni akterji te zgodbe zelo čustveni, so pa osebe, ki imajo mesec v škorpijonu, bolj nagnjene k zameram in burnim odzivom na težke situacije, medtem ko se ribe, če je le mogoče, izognejo sporu.

"Pri Alexu je mesec v znamenju rib in Merkur v ozvezdju raka. To pomeni, da je resnično čustven in sledi srcu," je povedala astrologinja Michelle Fedrizzi in dodala: "Potrebuje veliko čustvene podpore in razvajanja."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JRod

Z natrpanim urnikom bi mu J. Lo s tega vidika le težko ustregla in bi te potrebe sčasoma začel zadovoljevati drugje. Na drugi strani Affleck z Jennifer ne deli le levovega sonca in škorpijonovega meseca, temveč je pri obeh v znamenju leva tudi Merkur, kar pomeni, da komunicirata na zelo podobne načine. Merkur je nedvomno en najpomembnejših planetov, ko gre za kompatibilnost.

Posamezniki, pri katerih je v istem znaku, drug z drugim delijo vse: svoje izkušnje, občutke, veselje, strahove, stiske .... Kadar se najdeta človeka s takšnim položajem planetov, bi lahko po mnenju astrologinje govorili o sorodnih dušah.

Alex je dober, Ben je boljši

Čeprav je torej kompatibilnost Jennifer in Alexa solidna, jo ujemanje pevke z igralcem prekaša.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ben and Jen ✨ (@bennifer1.0)

Onadva sta dejansko na isti valovni dolžini. In le pari, ki so jim zvezde tako naklonjene, se lahko po 17. letih in po vsem, kar se je v njih zgodilo, znova najdejo.

Povzeto po portalu Miss7

Preberite še: Konec igre za Jennifer Lopez in Bena Afflecka

Morda vas zanima tudi: Alex Rodriguez iskreno o svoji bivši: Resnično je …


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)