Horoskop: Pet astroloških znakov, ki najbolj uživajo, kadar so samski

Nekaterim astrološkim znakom bolj kot razmerje, odgovarja samski stan.

13.7.2021 ob 5:05 | Foto: Simona Pilolla/Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Pet astroloških znakov, ki najbolj uživajo, kadar so samski

Nikakor ne morete razumeti oseb, ki silijo v zvezo in se ob tem sprašujete, zakaj bi nekdo sploh želel osnovati razmerje, ko pa je velikokrat lepše biti v samskem stanu?

Saj ne, da za vsako ceno zavračate ljubezen in intimnost, a nedvomno znate uživati tudi, kadar niste v razmerju.

Morda korenine vašega pogleda na zveze tičijo v astrološkem znaku. Kajti nekateri bolj, kot kadar so v zvezi, uživajo samski. Kateri sodijo v to skupino, navaja portal Yahoo.

Dvojček

Vsak, ki je že imel opravka z dvojčkom, ve, da rojeni v tem znaku niso najbolj naklonjeni resnim in dolgim zvezam. Res je, da med njimi obstajajo tudi izjeme, a načeloma so to vihravi in sproščeni pripadniki zodiaka, ki so jim mnogo bolj, kot zapleteni in dolgi, na kožo pisani ležerni odnosi.

Dvojčki se res hitro zagrejejo, prav tako hitro pa se tudi ohladijo, razmerja ne jemljejo najbolj resno ter ga tedaj, ko ne čutijo več prave iskrice, brez težav končajo. Od tam pa naprej uživajo v samskem stanu.

Strelec

Strelci v življenju najbolj cenijo svobodo in neodvisnost. Dobro se zavedajo, da bi v zvezi dobršen del obojega izgubili. Ne prenesejo nadzorovanja in posesivnosti, prav tako najraje zbežijo pred zadolžitvami, ki jih razmerje nekomu nalaga.

Se zgodi, da se močno zaljubijo, a preden se nekomu res zavežejo, stokrat pretehtajo vse pluse in minuse morebitnega razmerja. Največkrat prevladajo slednji.

 

Vodnar

Saj ne, da vodnar ne bi želel zveze ter da ob sebi ne bi rad imel človeka, ki bi ga podpiral in razumel. A dejstvo je, da je v odnosih zelo zahteven in da pričakuje popolno podporo ter razumevanje. Tudi (ali zlasti) tedaj, ko se zapre v svoj svet ter v njem premleva ideje in zamisli.

Le ob človeku, ki mu vse to dopušča in razume, vodnar lahko splete gnezdo. Če vsega tega v razmerju ne dobi, raje ostane samski.

Riba

Ribe so preveč negotove vase, da bi se nekomu popolnoma predale.

Ni sicer res, da ne hrepenijo po ljubezni in skladnemu odnosu, vendar so globoko v sebi prepričane, da si sreče v dvoje ne zaslužijo, vsako, še tako drobno kritiko jemljejo kot dokaz temu in zato brez težav najdejo razlog, da zvezo, ki bi lahko obetala, prehitro končajo.

Devica

Devica je izbirčna. Tudi ko gre za ljubezen ni nič drugače. Ona je stroga do sebe in do drugih, v glavi ima idealno sliko partnerja ter odnosa in kadar zadeve od tega ideala odstopajo, preprosto odneha.

Če nekaj ni popolno, za devico ni vredno truda. In če popolnosti v življenju nikoli ni, se rojeni v tem znamenju pač sprijaznijo, da jim je bolj, kot zveza, na kožo pisan samski stan.

Preberite še: Horoskop: slaba navada, ki se je morete čimprej otresti (glede na vaš znak)

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Rojene v teh astroloških so nenasitne v postelji


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)