Horoskop razkriva, kdo vam bo vedno pomagal in kdo beži od težav

Nekateri astrološki znaki ob težavah stisnejo rep med noge in izginejo, drugi ostanejo in se borijo.

3.2.2021 ob 8:00 | Foto: Aaron Amat/Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop razkriva, kdo vam bo vedno pomagal in kdo beži od težav

Družina, prijatelji, partner, to so ljudje, na katere se v življenju zanašamo. Nekateri v težavah res ponudijo roko in pomagajo, drugi žal takoj, ko se zadeve zapletejo, izginejo.

To, kako se nekdo ob stiski sočloveka obnaša, je med drugim odvisno od astrološkega znaka, v katerem je rojen. Thouhgtcatalog takole navaja seznam vseh: začenja pri znaku, ki hitro stisne rep med noge in končuje pri astrološkem znamenju, ki vedno stoji ob strani ter pomaga po svojih najboljših močeh.

Vodnar

Bodimo pošteni, vodnar se najbrž sploh nikoli ni zavedal, da ste bili v stiski. Kajti on živi v svojem svetu. Saj ne, da je brezbrižen in da mu ni mar za druge. Le ne ukvarja se s stvarmi, ki se ga ne zadevajo. Posredno ali neposredno.

Strelec

Krasijo ga mnoge pozitivne lastnosti, a med njimi žal ni soočanja z negativnimi čustvi in slabimi novicami. Ne, on ima rad pozitivne vibracije, z negativnimi se zato preprosto noče obremenjevati. Čeprav je v izražanju svojih želja in pričakovanj dokaj neposreden, se v vlogi poslušalca in roke, ki naj bi ponudila pomoč, ne znajde najbolje.

 

Dvojček

Dvojčki radi poslušajo, nudijo nasvete in brez dlake na jeziku povedo, kaj je nekoga pripeljalo v situacijo, v kateri potrebuje pomoč. A ko je čas za konkretna dejanja,  pogrnejo na celi črti in pozornost hitro preusmerijo drugam, da jim za pomoč drugim ne bi bilo treba mazati rok.

Lev

Levu je mar za sočloveka in ne odneha zlahka. Res pa je, da zna izbirati bitke in ve, katere je pametno in katere nesmiselno bojevati. Kadar se zadeve začno kljub trudu odvijati na slabše, prav nič ne okleva in se umakne od težav, ki jim ni kos.

 Škorpijon

Škorpijon ni brezbrižen in neempatičen, na žalost pa se ne more pohvaliti s potrpežljivostjo. Zato: kadar njegov trud ne obrodi takoj sadov, raje vrže puško v koruzo. Hrbet praviloma obrne tudi nekomu, ki se v težave zapleta zaradi enih in istih napak.

Tehtnica

Pri njej je vse odvisno od tega, kako močno ji je za nekoga mar. Za osebe, ki jih ceni, jih ima ima rada in so ji blizu, je vedno pripravljena skočiti v ogenj. Za osebe, ki jih le bežno pozna ali njen odnos z njimi ni osebne narave, pa se ji ne zdi smiselno truditi.

Oven

Oven ob težavah ne bo kar izginil. On se bo z njimi soočil in skušal pomagati, vprašanje pa je, če bo ostal dovolj dolgo, da bi se dokopal do rešitve.  Rad ima malo akcije in drame, noče pa se ujeti v začaran krog rešitev in težav.

Riba

Sočutna riba rada pomaga,  vendar ima svoje meje. Ona posluša, ponudi ramo, roko, nasvet in konkretno pomoč, a če vidi, da zadevi ni kos, brez oklevanja predlaga drugačno taktiko, ki nje ne vključuje.

Kozorog

Za kozoroga ima vsaka težava rešitev. Človeku v stiski je vselej voljan pomagati. Res je, da se na težave ne odzove čustveno, a to ne pomeni, da ni pripravljen vseh moči uperiti v njihovo reševaje. Zlasti ne odneha, če je v iskanje prave poti vložil že veliko časa in truda.

Bik

Bik pomoči potrebnim namenja veliko energije. Ne glede na to, kakšen odnos ga veže z njimi. Tudi neznancu ne bo obrnil hrbta. Še manj nekomu, ki ga pozna in mu je blizu. On bo odšel le, ko res ne bo imel druge možnosti.

Rak

Rak sanja o skladnih odnosih, pa naj bo med prijatelji, v družini ali v razmerju. Zato je prvo znamenje, h kateremu se je dobro obrniti, kadar je nekdo v stiski ali zadregi. Na prvi pogled je res nežen in šibak, a moč, s katero ve, kako pomagati, skriva v sebi in jo ob pravi priložnosti zagotovo prikliče ter izkoristi.

Devica

Devica je v tem pogledu zvezda. Ona najde rešitev za vsako težavo, ona ima vedno na zalogi dober nasvet, ona nikoli nikomur ne obrne hrbta. Znana je po tem, da rada rešuje zadeve in popravlja napake. Vztrajnost, doslednost in natančnost so vrline, ki so ji res lahko v ponos, tako kot tudi pripravljenost priskočiti na pomoč ne glede na okoliščine, v katerih se znajde tisti, ki jo potrebuje.

Preberite še: Horoskop: Strah, jeza ali žalost … katero čustvo vam povzroča največ težav (glede na znak)

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Lastnost, ki bi jo najraje skrili pred ostalimi (glede na astrološki znak)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)