Horoskop: Astrološki znaki, ki nikoli ne izdajo vaših skrivnosti

Dobro je vedeti, komu lahko brez skrbi zaupate tudi najbolj globoke skrivnosti.

27.8.2020 ob 5:35 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Astrološki znaki, ki nikoli ne izdajo vaših skrivnosti

Neprecenljivo je imeti ob sebi človeka, ki mu lahko brez bojazni zaupate stiske, dileme, težave ter skrivnosti. In če je v vašem najožjem krogu nekdo, rojen v katerem od sledečih znakov zodiaka ste lahko prepričani, da vašega zaupanja za nobeno ceno ne bo izdal. Pri katerih astroloških znakih so skrivnosti povsem varne, razkriva Thought Catalog.

Škorpijon

Škorpijoni neizmerno cenijo zasebnost. Skrivnostni posamezniki, rojeni v tem ozvezdju, nič kaj radi ne razkrivajo preveč o sebi, hkrati visoko cenijo zaupanje. Kadar jim je zaupana skrivnost, te zagotovo ne bodo ponesli na druga ušesa. Pri njih je varna, kot bi bila zaklenjena v najbolj trdnem sefu.

Kozorog

Ko kozorog nekaj obljubi, obljube ne bi prelomil za nobeno ceno. Če se nekomu priduša, da je skrivnost pri njemu varna, človeka zagotovo ne bo razočaral. Kajti kozorog ne bi nikoli požrl besede, kaj šele izdal zaupanje.

Bik

Biki cenijo prijateljstvo in s svojim odnosom do drugih znajo poskrbeti, da se prijatelji, člani družine ali sodelavci v njihovi družbi počutijo sprejete ter varne. Biku je lahko zaupati in ljudje mu radi razkrivajo svoje skrite misli. Tudi zato, ker so lahko prepričani, da nekdo, ki je rojen v tem znamenju, zaupanega nikoli ne bi nikomur izdal.

 

Rak

Rake odlikuje skrbnost in pripravljenost potrebe drugih postavljati pred svoje. Oni bi storili vse, da bi ljudi, ki jih imajo radi, zaščitili, zavarovali in osrečili. Ena od poti do tega je tlakovana z zaupanjem. Kajti rak nekoga, ki ga ima rad, ga ceni ali spoštuje, za nobeno ceno ne bi prizadel s tem, da bi zaupano skrivnost delil z ušesi, ki jim ni namenjena.

Lev

Levi so za ljudi, ki jih imajo radi, pripravljeni premikati gore. Čeprav so po naravi družabni ter klepetavi, so zaupane skrivnosti pri njih povsem varne. Zaupanja nekoga, ki jim veliko pomeni, namreč nikoli ne bi izdali.

Devica

Device imajo vedno na zalogi dobre ter uporabne nasvete. Zato jim ljudje zaupajo nemalo skrivnosti. A tako kot škorpijoni, jih tudi rojeni v tem znamenju ne bi nikoli ponesli naprej. Zaupanje je namreč v njihovih očeh neprecenljiva vrednota, ki je niso pod nobenim pogojem pripravljene postaviti na drugo mesto.

Preberite še: Horoskop: Največje ljubezensko obžalovanje vsakega znaka

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Najbolj posesivni astrološki znaki


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)