Horoskop: Astrološki znaki, ki nikoli ne bi smeli delati od doma

V trenutnih razmerah so v delo od doma primorani številni, a tovrstna zaposlitev nekaterim res ni pisana na kožo.

24.4.2020 ob 5:40 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Astrološki znaki, ki nikoli ne bi smeli delati od doma

Nekateri se za delo od doma odločijo sami. Ti v tovrstni zaposlitvi vidijo več prednosti kot slabosti, narava njihovega dela jim to dopušča, hkrati premorejo lastnosti, zaradi katerih zadolžitve, kljub temu da se z njimi soočajo doma, ne trpijo.

A v zadnjem času so v takšno obliko dela primorani tudi posamezniki, ki jim zaposlitev v zavetju štirih sten ne leži najbolj. Kajti naloge veliko lažje opravljajo, če jih nekdo stalno nadzoruje, je okoli njih vrvež ter so obdani s sodelavci. Med slednje največkrat sodijo rojeni v določenih astroloških znakih. Katerim delo od doma ne odgovarja in zato trenutni položaj zanje predstavlja prav poseben izziv, razkriva Your Tango.

Oven

Hiperaktivni posamezniki se prikovani za domačo mizo ne znajdejo najbolje. Spočetka še nekako gre, a kmalu začne njihova pozornost begati in težko ostanejo osredotočeni na zadana opravila.

Drugače je v pisarni, kjer so vpeti v rutino, v kateri je dolžina odmora strogo določena, doma pa …  ker imajo več svobode, si lahko vzamejo več predaha ter med njim počnejo tisto, kar bi radi počeli in ne onega, kar bi morali opraviti do konca.

Ovni le težko ostanejo za pisalno mizo. Zlasti, če jih nihče ne nadzoruje raje vstanejo od nje in si za prostočasne dejavnosti vzamejo preveč časa, kar pomeni, da trpi njihovo delo.

 

Lev

Tudi levi s težavo ločijo delo od zabave, hkrati potrebujejo stalne potrditve in hvalnice na svoj račun. Povedano drugače: kadar jih nihče ne opazuje ter nadzoruje, več časa namenjajo stvarem, ki so jim v veselje kot tistim, ki so jim v obvezo. In kadar jih nihče za vsako opravljeno stvar ne pohvali, hitro izgubijo motivacijo.

Kombinacija tega vodi v odlašanje z opravljanjem obveznosti, posledično se zadolžitve kopičijo in levi, katerih seznam neopravljenih nalog se daljša in daljša, na koncu ostanejo povsem brez volje, da bi se jih sploh lotili.

Riba

Ribe rado zanese. V smislu, da se namesto zadolžitvam prepustijo sanjarjenju in raziskovanju svojih misli ter občutkov.

Med delom pogosto zaplavajo v svet domišljije in če ni nikogar, ki bi jih iz sanjarjenj zbudil, odlašajo z nalogami, jih puščajo ob strani ter na koncu prevečkrat spoznajo, da jim zanje preprosto zmanjkuje časa. Pa tudi volje.

Strelec

Strelci potrebujejo vselej nove dražljaje, hitro dinamiko in pogoste spremembe. Vsega tega praviloma v zavetju štirih sten niso deležni, zato postanejo slabovoljni, pade jim motivacija, izgubijo voljo ter odlašajo z opravili.

Znano je, da strelci po naravi niso preveč predani in za dosledno izvajanje nalog potrebujejo nekoga, ki jih nadzoruje ter jim diha za vrat. Ker šefa doma ni v bližini, zato kaj radi odpovedo v obveznostih, ki bi jih v njegovi družbi vendarle opravili.

Dvojček

Dvojčki so izjemno ustvarjalni in imajo vselej nešteto zamisli ter idej. Teh je toliko, da jim še sami stežka sledijo in zato s težavo ostajajo osredotočeni na začeto ter na dejstvo, da je treba nalogo izpeljati do konca.

Tako kot misli jim bega tudi pozornost in zanima jih preveč stvari, da bi tedaj, ko jih nihče ne nadzoruje, ostali zakopani v začeta opravila. Kaj rado se zgodi, da tedaj, ko delajo od doma, povsem odpovedo in imajo na koncu delovnega dne pet začetih, a nobenega dokončanega projekta.

Preberite še: Horoskop: Največji ljubitelji živali med astrološkimi znaki

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Kje bi bili ta trenutek najraje


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)