Finančni horoskop za januar 2022

Kaj na področju dela in financ astrološkim znakom za mesec januar pripravljajo planeti.

2.1.2022 ob 5:15 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Finančni horoskop za januar 2022

Dobro je vsaj malo poznati obete glede prilivov in odlivov. Kajti tako so neljuba presenečenja izvzeta, prijetnih smernic pa se lahko veselimo še preden nastopijo.

Kaj na tem področju napovedujejo zvezde? Astrologija. At ima na vprašanje, kakšen bo z vidika posla in denarja januar 2022, odgovor za vsako znamenje.

Oven

Tako kot vse ostalo, se pri ovnu hitro menjajo in spreminjajo tudi z denarjem povezani cilji in pričakovanja.

Na srečo vam januar prinaša lepe novice, saj se vam obeta večji priliv, tudi načrti bodo do konca prvega meseca leta večinoma izpolnjeni, temu bo sledilo bolj sproščeno obdobje v drugem mesecu, a najprej se je treba prebiti čez prvega, kar pa vam po zaslugi energije in idej ne bo predstavljalo nobene težave.

Bik

Na nekatere situacije imate vpliv, na druge žal ne. Tako je v življenju. V drugem tednu januarja se vam napoveduje spor z enim od nadrejenih. Pazite, kako se boste odzvali, saj se zaradi nekaterih stvari res ni vredno razburjati.

Zaupajte vase in v svoje sposobnosti, tako boste lahko iz tistega, na kar imate vpliv, izvlekli največ.

 

Dvojček

Bolj kot na denar, ki vam ta mesec sicer ne bo predstavljal težav, se ozirajte na papirologijo in dokumentacijo. Zlasti med 8. in 12. januarjem se lahko pojavijo resne z njo povezane težave.

Nekateri dvojčki se boste vztrajno izogibali obveznostim. Ne pozabite, da se te le kopičijo in jih bo nekoč treba opraviti.

Zberite moči in se organizirajte. To je vse, kar vam preostane. Januar ne bo čas za nove začetke z vidika posla. Zlasti se z njim povezanim pogajanjem izogibajte v drugi polovici meseca.

Rak

Nekdo od sodelavcev pričakuje, da boste prevzeli vso odgovornost za nastalo neprijetno situacijo. Pazite, kako se boste postavili zase. Le ena majhna napaka vas lahko stane prihodka.

Če boste v tej situaciji ravnali modro, sicer s financami ne boste imeli težav. Res pa je, da morate nekako pokriti izdatke, s katerimi ste pretiravali ob novem letu. A to je pri vas že utečena praksa.

Lev

Dobili boste novo zalogo moči in energije, na delu bo vse teklo gladko, samo nikar ne pretiravajte z zadolžitvami.

Morate poiskati čas za počitek, da ne bi izgoreli. Preobremenjenost vam na dolgi rok ne bo koristila in če si boste dovolili vzeti predah, vaše finančno stanje ne bo prav nič trpelo.

Levom, ki menjate ali iščete novo službo, se lepa novica napoveduje v drugi polovici meseca. Čaka vas prijetno presenečenje.

Devica

V prvem tednu januarja se vam napoveduje zadrega s sodelavci. Znašli se boste med dvema ognjema in ni pametno izbirati strani. Zvezde vam svetujejo, da ostanete nevtralni. Nikomur se nočete zameriti.

Tudi nadaljevanje meseca bo dokaj kaotično in v končni fazi boste začeli razmišljati o spremembi dela in iskanju novih poslovnih priložnosti.

Tehtnica

Končno boste lahko zadovoljni s svojim  finančnim stanjem, kar bo pozitivno vplivalo tudi na vaše razpoloženje.

Sicer mesec ne bo najbolj prijeten z vidikov odnosov na delu, ti vam bodo včasih predstavljali muko, a proti koncu meseca se bodo zadeve umirile in postavile v običajne tirnice.

Škorpijon

Večina rojenih v tem znaku bo svojo pozornost januarja usmerila v delo in obveznosti, s tem bodo neumorno poskrbeli za boljšo materialno situacijo. Potrudite se, da boste sproti opravljali zadane obveznosti in tudi, da boste imeli dovolj časa za zasebno življenje.

Včasih boste imeli občutek, da vam stvari polzijo iz rok in da vas nihče ne razume. Zlasti v začetku meseca se vam zato priporoča mirnost brez naglih odločitev. Takšne na vrat na nos niso najbolj priporočljive.

Strelec

Še vedno ste v fazi zbiranja in urejanja vtisov in niste ravno prepričani, če je že nastopil čas za novo fazo poslovnega življenja. Nekje v sredini meseca boste dobili novice, ki vam bodo pomagale sprejeti odločitev.

Končno boste dojeli, da je za vse potreben čas in da naglica praviloma ni najboljša izbira. V tretjem tednu januarja boste v skrbeh zaradi večje potrošnje, a denar bo tudi pritekal, čeprav morda bolj postopoma. Bodite brez skrbi, pred vami je dober mesec.

Kozorog

Nekatera opravila boste zaključili zadnji hip. Neorganiziranost vas spravlja ob pamet, a v bistvu ni vse odvisno samo od vas. Poskrbite za svoje dolžnosti, ne obremenjujte se s stvarmi, na katere ne morete vplivati.

Na delu se bodo sicer pojavile težave iz preteklosti, a imate dovolj ugleda, da vas bodo pri reševanju podprle kredibilne osebe in vse se bo dobro izteklo. Na finančnem področju ne pričakujte velikih pretresov. Ne iz pozitivnega in ne iz negativnega vidika.

Vodnar

Priporočljivo bi bilo, da bi se osredotočili na delo in da bi poskrbeli za stvari, s katerimi odlašate. Le tako boste lahko mirni.

Tudi z vidika denarja. Kajti zamujanje z opravili pomeni zamujanje s plačili, tega pa si po novem letu in vseh praznovanjih ter z njimi povezanimi izdatki ne morete privoščiti.

Riba

Na delu se pričakuje od vas nekaj, za kar niste sposobni poskrbeti. Poiščite prave informacije, kako se na situacijo odzvati. Postavite si realne cilje, ne dopustite, da bi vas ohromil strah in vam prinesel nepotrebne težave.

Po 14. januarju bodo zadeve veliko prijetnejše, bolje se boste znašli, lažje se boste spopadali z opravili in do konca meseca boste lahko uživali v sadovih svojega dela.

Preberite še: Horoskop: Sedem vrlin vsakega astrološkega znaka

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Te štiri astrološke znake v letu 2022 čaka velika sreča


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)