10 stvari, ki so ti znane samo, če je tvoj moški po horoskopu kozorog

Rojeni v znamenju kozoroga premorejo lastnosti, zaradi katerih je razmerje z njimi nekaj posebnega.

8.7.2018 ob 4:09

moski_morje_belo_ocala_seksi_micna.jpg

Kozorog je zemeljsko znamenje, jasnih načel trdnega značaja in močne volje. A čeprav so rojeni v njem na prvi pogled neomajni, se ne pusti preslepiti. V sebi skrivajo pisano paleto čustev, ki se pokažejo v intimnem odnosu. Kaj lahko pričakuješ v razmerju s kozorogom, razkriva portal Your Tango.

Do sebe so strogi

Kozorogi so zanesljivi in zlepa ne prelomijo obljube, kar pomeni, da sebi postavljajo zelo visoka merila. Če nekaj obljubijo, bodo storili vse, da bi obljubo izpolnili. Ne glede na to, da jim kaj lahko prekriža načrte. Do sebe so strogi in če se jim zazdi, da so nekoga razočarali ali jih prevzame občutek, da so neuspešni, hitro postanejo slabe volje. Nič osebnega, čeprav je za nekoga, ki je s kozorogom v zvezi, to lahko nekaj zelo neprijetnega.

Cenijo, kadar drugi prepoznajo njihovo praktičnost

Ena od kozorogovih najboljših lastnosti je spodobnost premagovati vsako, še tako neprijetno situacijo. To, da so izjemno spretni in pragmatični, sami že vedo. A resnično jim je v veselje, kadar to opazijo tudi drugi. Ter jih razveselijo s primerno pohvalo.

V razmerju so praviloma odgovornejši od partnerja

Kozorogi so realni, praktični in resni, kar pomeni da so odlični partnerji za domala vsako astrološko znamenje. Njihova resnična vrlina pa je njihova odgovornost. Ne glede na to, ali si praktična in resna tako kot on, ali bolj nepremišljena, vedno si lahko prepričana, da ti bo tvoj kozorog pomagal do prave rešitve. Na njegovo analitično naravo se vselej lahko zaneseš.

Prepričani so, da vse vedo

Kozorogi so pametni, o tem ni nobenega dvoma. Včasih kar malo preveč. Prepričani so, da vse vedo in znajo, kar je lahko dokaj nadležno. Zato: če ti v razmerju s kozorogom njegovo modrovanje načenja živce, mu to povej in se ne pretvarjaj, da te ne moti njegovo prepričanje, da je pametnejši in sposobnejši od tebe.

Ljubijo in hkrati sovražijo

Rojeni v tem znamenju so močne osebnosti, o vsem imajo jasno mnenje, ki pa se lahko dokaj hitro spreminja: enkrat brez nečesa ne morejo, naslednji dan jim za to ni mar. To ni ravno prijetno. Kako mu kupiti darilo, ki ga bo res razveselilo ali mu skuhati večerjo, nad katero bo povsem očaran? Jed, ki je bila še včeraj zanj najljubša, danes to morda ni več.

Družina je zanje izjemno pomembna

Ljubijo s celim srcem. Zlasti, ko gre za družino. Ne bodi presenečena, če bi te rad takoj predstavil staršem. Želi si le, da bi jih imela rada tako močno, kot jih ima on. Družina, tista, iz katere izhaja in ona, ki jo osnujeta sama, je in bo zanj vedno na prvem mestu.

So izjemno disciplinirani

Kozorogi vedo, kdaj je čas za delo in kdaj za zabavo. Premorejo izjemen samonadzor in zlepa ne podležejo skušnjavi. Ne glede na to, kako velika in močna je.

Težko prenašajo spore

Kadar je kozorog vznemirjen ali prizadet, pa naj bo zaradi spora ali razhoda, v besu izreče besede, ki jih kasneje obžaluje. Če je tvoj dragi kozorog, bodi pripravljena na njegove ostre besede. Na žalost jih boš na določeni točki zagotovo slišala.

Ambicija je njihovo drugo ime

Kozoroga je najlažje opisati kot nekoga, ki bo storil vse, da bi dosegel zvezde. To so izjemno ambiciozni posamezniki, ki ne odstopajo od svojih načrtov in ne glede na ovire, ki se na poti do cilja pojavljajo, nikoli ne obupajo. 

So najbolj prizemljeni

In za konec: kozorogi so prizemljeni. Oni ne zidajo gradov v oblakih, snujejo realne načrte in jih izpolnjujejo po svojih najboljših močeh. So zelo prilagodljivi in lahko jih je ljubiti. Kar pa seveda že veš.

Moraš pa vedeti, da cenijo pohvalo za svoj trud, prisegajo na tradicijo in ne prenesejo pretvarjanja in laži. To sta za vsakega kozorogadva najhujša zločina v zvezi.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)