Zvezdniki, ki so jih preganjali duhovi

Matthew McConaughey je gol tekal po stanovanju, da bi obračunal z njim.

9.6.2017 ob 8:15

RTSYD49.jpg

Veliko je takšnih, ki verjamejo v duhove, nezemeljska bitja in prekletstva, a le redki so takšni, ki so imeli tudi srečanje z njimi in jih o tem ni strah spregovoriti. Med zvezdniki, ki so razkrili, kakšne čudne stvari so se dogajale v njihovih domovih, je tudi Adele.

Adele

Adele je v svojem bivšem domu v Sussexu pogosto slišala neobičajne zvoke. Najhuje je bilo tekom noči, zaradi česar je tudi najela varnostnika.

Keanu Reeves

Ko je imel zvezdnik pet let, sta s sestro videla duha, ki je nosil plašč.

"To je bilo v času, ko sem se z družino preselil iz Avstralije v New York. Kar naenkrat je po hodniku poletel plašč brez telesa, rok in nog. V zraku je bila le jakna," je v enem izmed intervjujev povedal Keanu.

RTX2YXAD.jpg

Matthew McConaughey

Hollywoodskega zvezdnika je preganjal ženski duh, ki ga je poimenoval Madame Blue. Kot je povedal, je duh proizvajal zvoke, ki nastajajo ob udarcu kovanca ob steklo.

McConaughey je celo razkril, da je neke noči gol s palico za baseball tekal po stanovanju in skušal obračunati z njim.

RTSUJBP.jpg

Alyson Hannigan

Zvezdnica serije Kako sem spoznal vajino mamo, trdi, da je v hiši, kjer sta živela z možem in hčerko, v kopalnici pogosto videla duha.

RTR2W5NS.jpg

Nicolas Cage

Igralec je v New Orleansu kupil rezidenco Lalaurie. Gre za eno najzloglasnejših hiš, ki velja za zakleto. Njena prva lastnica je bila Delphine Macarty Lalaurie, znana serijska morilka, ki naj bi mučila in okrutno ubijala svoje hišne pomočnike in sužnje.

"Rečeno mi je bilo, da je to najverjetneje najbolj strašna in zakleta hiša v Ameriki," je dejal Cage, ko jo je kupil, a v njej ni nikoli prespal. Kupil jo je leta 2007 in jo dve leti za tem tudi prodal.

RTX151BK.jpg

Avtorica: P. Pa. 
Foto: Reuters


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)