Zvezdniški pari, ki imajo dvojčke

Beyonce in Jay-Z sta oboževalce razveselila z novico, da pričakujeta dvojčka. A še zdaleč nista edina zvezdnika, ki ju je doletela dvojna sreča.

4.2.2017 ob 6:30

1-min.jpeg

Beyonce in Jay-Z

Govorice o tem, da bosta ameriška glasbenika spet zibala, so postajale vedno glasnejše, Beyonce pa je novico razkrila kar na Instagramu. Oboževalce je razveselila z nosečniško fotografijo, pod njo pa je zapisala, da se bo njihova družina povečala kar za dva člana hkrati. Beyonce in Jaz-Z imata že 5-letno prvorojenko Blue Ivy. Prve fotografije svojih otrok zvezdniki ponavadi prodajo za ogromne zneske – Beyonce je svojo prvo nosečniško fotografijo z oboževalci delila brezplačno, vprašanje pa je, kaj bosta storila, ko dvojčka prideta na svet.

2-min.jpg

Angelina Jolie in Brad Pitt

Eden slavnejših zvezdniških parov, ki je lani poskrbel tudi za eno najodmevnejših ločitev, ima skupaj 6 otrok, 3 biološke in 3 posvojene. Angelina je še pred zvezo z Bradom posvojila sina Maddoxa, z Bradom sta leta 2005 v Etiopiji posvojila Zaharo Marley, leta 2006 se jima je rodila hčerka Shiloh Nouvel, leta 2007 sta v Vietnamu posvojila Paxa Thiena, leta 2008 pa sta se jima rodila še dva biološka otroka, dvojčka Knox Leon in Vivienne Marcheline. Prve fotografije dvojčkov sta revijama People in Hello! prodala za vrtoglavih 14 milijonov dolarjev, denar pa sta podarila v dobrodelne namene.

3-min.jpg

Jennifer Lopez in Marc Anthony

J. Lo ima z nekdanjim možem Marcom Anthonyjem dvojčka Maxa in Emme. Prve fotografije svojih otrok sta prodala reviji People, zanje pa dobila 6 milijonov dolarjev. Na zgornji fotografiji je z dvojčkoma in bivšim fantom, njenim nekdanjim plesalcem Casperjem Smartom.

4-min.jpg

Mariah Carey in Nick Cannon

Mariah ima z nekdanjim možem Nickom Cannonom dvojčka Monroe in Morocca. Zvezdnica na družbenih omrežjih pogosto objavlja prikupne fotografije z otrokoma.

5-min.jpg

Princesa Charlene in princ Albert

Monaška princesa Charlene in princ Albert II sta decembra 2014 pozdravila princeso Gabriello in princa Jacquesa. Že po slabem mesecu od rojstva ju je par prvič predstavil javnosti – navdušencem monaškega dvora sta ju pokazala z balkona palače Princier.

6-min.jpg

Mirka in Roger Federer

Teniški zvezdnik Roger Federer ima z ženo Mirko kar dva para dvojčkov! Identični deklici Mylo Rose in Charlene Rivo ter fantka Lea in Lennarta, ki ga kličeta Lenny.

7-min.jpg

Sarah Jessica Parker in Matthew Broderick

Zvezdnica serije in filma Seks v mestu ima z možem Matthewom Broderickom dvojčici Marion Loretto Elwell in Tabitho Hodge. Junija 2009 jima ju je povila nadomestna mati.

8-min.jpg

Ricky Martin

Tudi Ricky Martin ima dvojčka. Povila mu ju je nadomesta mater, poimenoval pa ju je Mattero in Valentino. Na zgornji fotografiji se je družini pridružil še njegov zaročenec Jwan Yosef.

Avtor: F. M.

Foto: Reuters, Instagram


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)