Na TV zaslone se vrača Nina Osenar: poglejte, kaj bo počela!

Po petih letih premora bo znova stopila pred kamere priljubljena TV voditeljica Nina Osenar.

18.10.2022 ob 2:46 | Foto: Blaž Samec | Avtor: P. Pa.

Na TV zaslone se vrača Nina Osenar: poglejte, kaj bo počela!

Nina Osenar je pred leti veljala za eno najbolj priljubljenih in atraktivnih televizijskih voditeljic. Ko je postala mamica, pa se je povsem umaknila iz medijskega sveta.

Mnogi, ki so jo zelo pogrešali so se dolgo spraševali, kje je in kaj se dogaja z njo. Pred meseci je razkrila, da do umika ni prišlo na njeno željo, temveč jo je k temu prisililo zdravje.

Kot kaže pa si je Nina zdaj dokončno opomogla, saj se v velikem slogu vrača pred televizijske kamere.

Zadnjo soboto v mescu oktobru bo namreč prijela v roke mikrofon priljubljenega festivala Popevka. Ob akademskem igralcu Juretu Kopušarju bo po dolgem času stopila v voditeljske čevlje, poroča RTV.

Na odru Popevke se bodo letos predstavili številni uveljavljeni glasbeniki. Med temi so: Dinamitke (s skladbo Frajer), Veronika Strnad (s skladbo Ljubim), Maja Založnik (s skladbo Mika me), Andraž Hribar (s skladbo Sanjam), Amaya (s skladbo Rdeče), Saša Lešnjek (s skladbo Sama), Gedore (s skladbo Od tu do tam), Mia Guček (s skladbo Nove slike), Bosaznova (s skladbo Ljubi me, ljubi nocoj) in Lea Likar (s skladbo In vendar dva).

»Najdražji moji, neskončno se veselim, da je moje zdravje toliko izboljšalo, da bom na ta magični večer z vami delila ljubezen do glasbe in praznovala 60. rojstni dan najlepšega slovenskega glasbenega festivala. Naj vam zaupam še eno svojo srčno željo: želim si, da bi nekoč tudi sama zapela z orkestrom v tekmovalnem delu Popevke.

Petje je namreč še vedno moja velika ljubezen in moja duša še vedno hrepeni po glasbenem ustvarjanju. Želje se namreč takrat, ko človek zboli, reducirajo na eno samo: željo po ozdravitvi. Po dolgi bitki z boleznijo tako ostanejo res samo tiste stvari, po katerih hrepeni naša duša. In v meni zares tli ta močna iskra, tiha želja, da bi spet pela,« je ob novici, da se vrača za RTV dejala Nina.

Letošnji festival bo že 60. Podelili bodo šest nagrad, pet jih bo podelila strokovna žirija, popevka leta pa bo postala tista, ki bo prejela največ glasov po telefonskem glasovanju. Lansko leto je s skladbo Volkovi slavila Raiven.

Preberite še: Ana Roš sveže zaljubljena: to je njen novi fant (FOTO)

Morda vas zanima tudi: Maja (Sanjski moški 2022): »Moške zanima, kako biti bolj vzdržljivi in čuteči ljubimci«


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)