V novi sezoni This is Us še eno desetletje družine Pearson

Režiserka razkrila zanimivo podrobnost.

22.9.2017 ob 11:00

this_us_NUP_177166_0977.JPG

Le še nekaj dni nas loči do premiere druge sezone serije To smo mi (This is us), ki je z ganljivo, prepričljivo, čustveno in zelo lepo zgodbo prepričala številne gledalce, tudi tiste, ki so sprva mislili, da gre za še eno osladno ameriško produkcijo, pa sedaj komaj čakajo nadaljevanje te družinske serije. Poleg pristne zgodbe je serija zanimiva tudi zato, ker preskakuje v času in gledalcu ponuja drugačen vpogled v njihovo družinsko sestavljanko. 

this_NUP_176703_1977.JPG

Prvi del druge sezone bo v torek, 26. septembra, ena od režiserk Regina King pa je za ameriško Marie Claire razkrila, da bomo v drugi sezono družino Pearson spoznali v povsem novem desetletju.

Torej, če si mislila, da si videla že vsa možna obdobja, kajti, spoznali smo jih v 70., 80., 90. in v sedanjosti, se motiš. Kaj nam še lahko ponudijo? Morda pogled v prihodnost, se sprašujejo na omenjenem portalu. Ali pa bomo skupaj z akterji praznovali skok v novo tisočletje?

this_NUP_177166_3024.JPG

Odgovor bo znan že zelo kmalu, NBC-jeva serija bo v Ameriki predvajana drug teden, pri nas pa jo bodo kmalu zatem prikazali na Fox-u.

Avtorica: Da. M. 
Foto: NBC


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)