Uau! Tako nadarjeni sta hčerki Alenke Košir (VIDEO)

Ena poje, druga gre po maminih stopinjah.

22.8.2018 ob 7:45

alenka_kosir_naslovna.jpg

Mame so najbolj ponosne takrat, ko so njihovi otroci v nečem uspešni in ko uživajo v tem, kar počnejo. Od ponosa tako povsem upravičeno razganja tudi Alenko Košir, priljubljeno osebno trenerko, ki vzgaja Aniko, Alino in Jalna. Alina in Anika Košir sta že zdaj pravi lepotici, a lepota ni edino na kar sta lahko mladi dami ponosni.

Mlajša Anika se je kot kaže našla v glasbenih vodah. Za rojstni dan je Anika svoji mami poklonila prav posebno darilo in ji zapela Ditkino uspešnico Ne bodi kot drugi. Nič čudnega, da je Alenka ob tem dobila solzne oči. Zapisala je še, da se ji solze v oči prikradejo vsakič, ko jo sliši peti.

Anikina izvedba pesmi pa ni navdušila le njene mame, temveč tudi številne druge. Med drugim se je odzvala tudi Ditka, ki je njeno izvedbo pohvalila. Oglej si video:

Medtem ko Anika kali svoje pevske sposobnosti pa se starejša Alina že preizkuša v modnem svetu. V zadnjem času jo lahko opazimo predvsem kot model za slovenski butik Maja's Closet.

A post shared by Maja's Closet (@majacloset) on

Avtorica: P. Pa. 
Foto: Instagram

Preberite še: Zapis znane Slovenke, ki bi morala prebrati vsaka nova mamica ali pa si oglejte, kako sanjsko je dopust preživljala Nika Ambrožič Urbas (Zvezde plešejo) FOTO!


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)