To je sladoled, zaradi katerega Zagrebčani stojijo v vrsti

V Zagrebu navdušeni nad novim sladoledom.

14.3.2018 ob 1:44

sladoled_ThinkstockPhotos-504644786.jpg

Zagrebčani so v nekaj urah razgrabili celotno pošiljko nove vrste sladoleda na hrvaškem trgu, ki se je pojavila samo v dveh trgovinah v glavnem mestu sosednje države. Hrvaški mediji poročajo, da so Zagrebčani včeraj, v torek, v vrstah čakali, da bi kupili sladoledno uspešnico z okusom, podobnim čokoladi kinder.

Celotne zaloge sladoleda so v hipu pobrali iz trgovskih zamrzovalnikov, čeprav je cena za kornet kinder bueno občutno višja kot za podobne sladoledne izdelke. Ne glede na ceno, ki znaša 19 kun (2,6 evra), ni bilo malo Zagrebčanov, ki so naenkrat kupili tudi po 20 kosov, so poročali hrvaški mediji.

Tisti, ki so si privoščili nov sladoled, ga opisujejo kot mešanico okusov lešnika in jedra čokolade kinder v hrustljavem kornetu z debelim namazom lešnikove kreme.

Trgovci v Zagrebu napovedujejo, da bodo novo pošiljko sladoledne uspešnice spet ponudili danes v poznih popoldanskih urah, a pred ljubitelji tovrstnih sladoledov je že nov izziv, saj v Nemčiji že ponujajo podoben sladoled z belo čokolado.

Pri nas omenjenih sladoledov še ni, bi jih bili pa vsi ljubitelji sladoleda zagotovo veseli, kajne?

Vir: STA
Foto: Thinkstock, Instagram


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)