To je edina vadba, na katero po porodu prisega Meghan Markle

Vojvodinja Meghan Markle po porodu sledi posebnemu vadbenemu režimu.

19.6.2019 ob 5:59

meghan_markle_princ_harry_micna.jpg

Meghan Markle je pred slabima dvema mesecema postala mamica Archieju, kar pomeni, da se na svojo novo vlogo še privaja. Del tega prilagajanja obsega tudi poporodno vadbeno rutino.

Kot je povedala poznavalka razmer na britanskem dvoru Katie Nicholl, Meghan veliko da na lepo, zdravo in fit telo, a to ne pomeni, da po porodu preživlja čas v telovadnici in skuša v kar najkrajšem doseči postavo, kakršno je imela preden je zanosila.

Ne, njena prva in glavna skrb je ne glede na vse mali Archie.

"V resnici ne pretirava," je za ET povedala Nichollova. "Joga je edina telesna aktivnost, ki se ji posveča po porodu. Nič napornega ne počne."

Meghanina mama Doria, ki je inštruktorica joge, se je poglobila v to obliko vadbe za dojenčke in mamice po porodu, saj je želela hčerki približati nekaj tehnik, ki ji nedvomno pridejo prav.

"Meghan se ukvarja le z jogo. In seveda s sprehodi po parkih okoli Winsdorja. S ponosom sina vozi v vozičku. Torej blaga vadba, nič napornega, nič uteži. Prav nič se ji ne mudi s preoblikovanjem telesa. Ona v materinstvu preprosto uživa in je prijazna do sebe."

In prav je tako! Meghan je svojemu telesu privoščila oddih, do katerega je po porodu upravičena vsaka mama.

"Pri njej vse poteka naravno. Sprejela je svojo novo vlogo z vsem, kar ta prinaša," je zaključila Katie Nicholl, mi pa lahko dodamo le še: bravo Meghan!


Avtorica:
M. FL. Povzeto po pisanju Cosmopolitana
Foto: Reuters

Priporočamo tudi: Na ta prehranski dodatek prisega celo Meghan Markle (z njim si je pomagala med stresnimi pripravami na poroko) Ali pa: Od Meghan Markle do Heidi Klum: Zdrave navade zvezdnic

Preberite še: Kako bodo korenine Meghan Markle vplivale na vzgojo njenega otroka


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)